2777
2789
دقیقاا تو‌ذاتش جنگیدن و به دست آوردنهولی خب میدونی چیه غیر مستقیم نخ دادن هم خیلی سخته

دختر موفق و عاقلی باش

اگر دلش باهات باشه خودش انتخابت نمیکنه

از خدا هم بخواه و دعا کن

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی 🥀من خیلی دلم شکسته ایشون مثلا میخواس با ادب رفتار کنه و فاز یوزارسیف برداشته بوداما برام ارزش ...

منم مث خودتم

طرف نزدیک 2 سال پیش ولم کرد و رف

ولی هرلحظه دلتنگشم دریغ از یه پیام ن از طرف اون و ن من🫠نمیدونم ماها چیکار کردیم ک باید این حجم از بدبختیو تحمل کنیم

بعد کات ب هم پیام ندادید؟

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
منم مث خودتمطرف نزدیک 2 سال پیش ولم کرد و رفولی هرلحظه دلتنگشم دریغ از یه پیام ن از طرف اون و ن من🫠 ...

نه ششماره شونو حذف کردم

از مخاطبامم بیرونش کردم 

بخامم نمیتونم پیام بدم اصن

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
دختر موفق و عاقلی باشاگر دلش باهات باشه خودش انتخابت نمیکنهاز خدا هم بخواه و دعا کن

آخه میدونی متاسفانه اینطوریه که اصن زیاد همو نمیبینیم تایم کلاسامون با هم نیس و بیشتر وقتا اتفاقی پیش میاد که همو ببینیم ولی نمی‌دونم چطور بشه که پیشنهاد بده چون خیلیی درصدش کمه همو ببینیم

آره خب منم میگمبعد معلوم هم نیس بشه و بگیره

اگر حس و حالش نداری بسپر به زمان ،عجله نکن برای گفتن احساست ،دو هفته روش فکر کن 

اگر پسر محترمی هم باشه ،نهایت محترمانه رد میکنه ،احیانا کسی بفهمه ،تو محیط دانشگاه اصلا برات خوب نمیشه ،تو از کجا میدونی یکی بهتر و با شخصیت‌تر وپولدارتر روت کراش نزنه ،نمیتونی بی‌گدار به آب بزنی ،همه چی ریز ریز باشه ،حتی اگر خواستی سر حرف باز کنی اوکی ،ولی حرف معمولی تا کم کم واکنشش ببینی طبق اون تصمیم بگیری

اگر حس و حالش نداری بسپر به زمان ،عجله نکن برای گفتن احساست ،دو هفته روش فکر کن اگر پسر محترمی هم با ...

الآن به نظرت غیر مستقیم خواستم وارد بشم و بهش ریکوئست دادم تو‌اینستا خوبه؟این تنها راه غیر مستقیم و مفیدی بود که به فکرم رسید

الآن به نظرت غیر مستقیم خواستم وارد بشم و بهش ریکوئست دادم تو‌اینستا خوبه؟این تنها راه غیر مستقیم و ...

اره خوبه ،ولی استوریاشو همه رو چک نکن ،به هیچکدوم ری اکت نده ،اگر فالو بک داد که نخ گرفته ،اگر بعد چند وقت فالو بک نداد ،غیر مستقیم یعنی کنسله

پروفایلم خودت باشی حتما