yalda1379 مدیر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 3325 عنوان گردنبند چطوره سنگاش عقیقن از باسلام سفارش دادم | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 28 پست یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always دیروز | 23:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 27482 چه خوشگلن واقعا، خودم دلم رفت براشون 😍 دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
yalda1379 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 3325 ببخشید فکر کردم هنوز نگرفتی. اگر سفارش دادی پس مبارکت باشه دیگه نظر نپرس از چشمت میوفته نه خیلی دوسش دارم از چشم عمرا بیفته ولی اصلا شبیه تصبیح نیس😂😂😂😂😻😻😻😻 یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always
عاشقتنهایی عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 14994 نه خیلی دوسش دارم از چشم عمرا بیفته ولی اصلا شبیه تصبیح نیس😂😂😂😂😻😻😻😻 مبارکت باشه نظر خودت از همه چیز مهم تره. به خوشی استفاده کنی
yalda1379 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 3325 مبارکه عزیزم.سلیقه ها متفاوته، بنظر من اینا زیباتر هستند، اره دیگه سلیقه هست من مال خودمو دوست دارم بعد اون گلا عقیقه اینا فقط یه سنگ عقیق دارن ولی مرسی بابت نظرت عزیزم😻😻 یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always
soron عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 3450 من کلا از گردنبند و دستبند و هر چی که زیور آلات باشه خوشم نمیاد ولی مهم دل خودته اگه پسندیدی و دوست داره بنداز گردنت حرف کسی برات مهم نباشه 🙃 گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
yalda1379 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 3325 مبارکت عزیزم چند شد؟ ۳۱۰ البته خودشون سازنده هستن همه محصولاتشان قیمت مناسبه یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always
m1a2r3 عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 653 ۳۱۰ البته خودشون سازنده هستن همه محصولاتشان قیمت مناسبه خیلی خووب گرفتی
yalda1379 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 3325 خیلی زشته کنسلش کن 😐 مرسی بابت نظرت ولی خیلی دوسش دارم 😻😻 یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 27482 اره دیگه سلیقه هست من مال خودمو دوست دارم بعد اون گلا عقیقه اینا فقط یه سنگ عقیق دارن ولی مرسی بابت ... قربونت، به خوشی استفاده کنید ان شالله ♥️.همین که حس خوبی بهش داری عالیه، عقیق علاوه بر زیبایی خاصیت درمانی و انرژی مثبت هم داره که مزیت بزرگی محسوب میشه😍 دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 18099 کاش رنگ بهتری انتخاب میکردی این خیلی شبیه تسبیح پلاستیکیای توی مسجد اگه میشه جابه جا کرد عقیق قرمز اینا جابه جاش کن که رو لباست نما بده فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
yalda1379 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 3325 کاش رنگ بهتری انتخاب میکردی این خیلی شبیه تسبیح پلاستیکیای توی مسجد اگه میشه جابه جا کرد عقیق قرمز ... مرسی بابت نظرت گلم ولی اصلا شبیه تسبیح نیس و این که رنگش خیلی قشنگیه بنظرم 😻😻😻😻❤️❤️❤️❤️ یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always