دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من همینجوری ام عزیزم جز سیگار و مشروب و قلیونش. منم کلی تفریح دارم و شغل و همکار و دوست و دور دور، پیک نیک ورزش موسیقی، گیتار و... اصلا وقت ندارم فکر کنم به مردها
شما الان مثل یه آقا که مثلا از یه موضوعی ناراحته بخواد بره بشینه تو پارک هوا بخوره یا قدم بزنه این آ ...
عزیزمم من دخترم و تنها و مجردی زندگی میکنم و خونه دارم مستقل و شاغلم شهر دیگری. مسافرت میرم و کاملا مستقلم... بله هر وقت بخوام میتونم برم مسافرت یا بیرون یا قدم بزنم، درضمن اجازه و ازادی من دست یک مرد نیست من خودم یک انسان و مخلوق خدا هستم نه بنده هاش.
آفرین به این همه شجاعتتونکوردا به شجاعت معروفن من چون خودم اکثر کوه ها رو رفتم تو تهران برای همین گف ...
ممنون لطف دارین شمااا مرسی....حالا تهران بودم بعد کار شب ساعت ۱۲بود درکه بودم دیدم همه داشتن میرفتن ب سمت کوه نمیدونستم کجا میرفتن بلد نبودم خیلی دوست داشتم برررم حیف شد
شما الان مثل یه آقا که مثلا از یه موضوعی ناراحته بخواد بره بشینه تو پارک هوا بخوره یا قدم بزنه این آ ...
من به وقت کار فقط به کارم فکر میکنم و اصلا یادم نمیاد چیزی، مشکل خانوادگی هم اصلا نداریم که بخوام بهش فکر کنم. اینم بگم کلا فردی فکری و دغدغه داری نیستم. خیلی فکرم ازاده.
بخداااا از کیو چی نمیگنننن😂😂😂😂حالا من نمیخاستم بیام قسممم دادن وگرنه مجلس گرم کن منم الان تازه دارم شارژ میشم واسه یکی دو ساعت دیگههه...ولی یار خوب تمام ماجراس
خوب پس شما به خاطر شرایطتت هست که از این اختیار عمل برخورداری و بهتون تبریک میگم 🌿
مرسی عزیزم ولی من این شرایطم رو خودم انتخاب کردم و برای خودم رقم زدم. ازدواجم کنم باز هم همین مدلی خواهم بود چون من فقط مخلوق خدام نه بنده هاش. این خرافات که اجازه زن دست مرد باشه رو هم قبول ندارم. زن خودش یک انسان کامل و مخلوق الهی هست به اجازه کسی هم نیاز نداره.