2777
2789
عنوان

نیاز به انگیزه دارم🙂

135 بازدید | 21 پست

جونم براتون بگه که من یه بچه کنکوریم دارم درس میخونم  ولی همش پر وجودم ترس و استرسه همش احساس میکنم شاید نشه..شاید🙂...

بابامم سنگ تموم گذاشته واسم اتاق جدا گرفته تو حیاط پشتی خونمون هر کتابی خواستم گرفته قلمچی هم ثبت نامم کرده همه جوره حمایتم کرده نه تنها امسال بلکه تو کل این ۱۸ سال

میخوام هرجوری شده از خجالت خونوادم دربیام بتونم دانشگاه قبول شم خوشحالشون کنم:))

به نظرتون چیکار کنم این استرس لعنتیم تموم شه یخورده دلم آروم بگیره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای کاش من جای تو بودم

وضعمون متعادله کتابام قدیمیه

خونمون شلوغ مجبورم برم کتابخونه 

کتابخونه هم کمد خالی نداره کتابام سنگینن مجبورم ببرم ولی چند روزیه نرفتم

کافی نبود برای انگیزه گرفتن که ببینی چقدر از من جلوتری؟:)

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

عزیزم تو همجوره بهترینی مطمئن باش خانوادت همجوره پشتتن و حمایتت میکنن زندگیتو روی کنکور نزار ی تایم بزار بخون حسابی و بگو شد ک چ عالی اگ نشد شور نشاط و شادابیتو پای کنکور نزار شاد باش و برو دنبال هدفهای بعد از کنکور زندگیتو بکن ک همش میگذره

اولین اشتباهت جمع کردن تعداد زیادی منابع و سردرگمی بالا

دومین رویا بافی با گذشت چندین ماه شما هنوز فقط تصمیم داری جبران کنی یعنی هدف برای خودت نداری صرفا برا بقیه داری تلاش میکنی

سومین و خطرناک ترین اشتباه گوشیت هنوز دستته 

اما راه حل 

بشین کتابایی که درسنامه و تست قوی دارن جدا کن 

بقیه رو بزار کمد از هر کتاب ده صفحه بخون اول ی پایه رو تموم کن بعد پایه دوم رو شروع کن اول روخوانی کن بعد با دقت بخون بعد نکته برداری کن و در نهایت تست بزن هر تستی مربوط ب هر مبحث رو اشتبا زدی برگرد مبحث رو مرور نکته برداری و اصلاح و تقویت کن و باز تست بزن مداوم تکرار کن این موردو

بعد بنا بر برنامه ریزی قلم چی کتاب هارو ترکیبی بخون نکته برداریا بخون تست بزن و ...هر تست و اشتباه زدی تصحیح کن انقد ادامه بده که چشم بسته بتونی تست بزنی 

برو بینم چ میکنی

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
اولین اشتباهت جمع کردن تعداد زیادی منابع و سردرگمی بالادومین رویا بافی با گذشت چندین ماه شما هنوز فق ...

نه عزیزم اگه گفتم کتابام زیادن یعنی تست زیاد گرفتم وگرنه درسنامه هام یه منبع دارن

من از همون بچگی آرزو داشتم معلم بشم هدفی بجز معلم شدن ندارم🥲فقطم امسال میتونم بخونم:)

گوشیم فقط شبا دستمه اصلا روز سمتش نمیرم هیچ برنامه ای هم ندارم

برام دعا کن🥲