2777
2789
عنوان

بچه ها زن پسر عمه ام همسن خودمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 42 پست

معلومه دهنش لقه وگرنه هرکسی نمیاد رابطشو‌بگه ممکنه یه حرفی به یه کسی بزنه یادش بره بعد که خبرش پیچید فکر کنه تو بودی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی چرا حد حدود خودشو نمیدونه چرا از رابطه هاش میگه

سوال منم هس

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اون فکر نکنم ولی دهن لقیش کار میده دستش احتمال نود درصد تو براش درد سر میشی

نه عزیزم من هیچجا نمیگم حرفاش پیشم خاک میشم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
چطور تجربه داری؟

خودم تجربه ندارم ولی زیاد دیدم که وقتی دعوا شده آدمی تو شرایط این خانم برای کسی که رازهای رو می‌دونسته دردسر درست کرده تا زندگی خودش حفظ بشه

🍷🌊You'll be the saddest part of me

چرا فاصله بگیری عزیزم اون تورو شاید همدم خودش می‌دونه ولی همه چیزم ب حدش خوبه سعی کن متعادل نگه داری ...

باشه عزیزم

معلومه دهنش لقه وگرنه هرکسی نمیاد رابطشو‌بگه ممکنه یه حرفی به یه کسی بزنه یادش بره بعد که خبرش پیچید ...

امضات چقدر قشنگه 

به فکر رفتم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

به نظر من دوری کنی بهتره نمی‌فهمم هرچقدم صمیمی این حرفا چیه ؟ من با رفیقام خیلی حرفای چیز میز میزنیم ...

دقیقا همینجاش منو میترسونه

اره

خب وقتی مجردی نذار فراتر از چهارچوبی ک بهت مربوطه بگه...البته ربطی نداره ها اون بایو بفهمه مسائل خصوصیش رو نگه جلو کسی ولی سعی کن ب بهونه مجرد بودن و خوشت نمیاد در مورد این مسائل بدونی دمش رو بچینی

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
فقط مواظب حرفای خودت باش.بعضیاهستن ازهمه کس وهمه چی حرف میزننن واززیرزبون طرفش هم حرف میکشن بعدسرفرص ...

دقیقا میترسم خودم بدبخت شم

پیشش چیزی نگو تو.. رازی چیزی کلا نگو...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
خودت پیشش چیزی تعریف نکن .حرفهای اونو هم برای کسی تعریف نکن .کم کم بهش بفهمون که حریم خصوصی رو رعایت ...

باشه