2777
2789
عنوان

کجایین بچه ها بیاین بحرفیم والا

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 299 پست
کوشولوو درس ادامه میدی؟

کوشولو عمته☹️

نه همون ۱۴سالگی که عقد کردم مجبور شدم بذارم کنار

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پیش فلفل خوردم بعد شسته بودم دستامو چند بارر دست زدم به چشمم ای میسوختتت

توم چشاتو بیار ببوسم 😚😁😂 من بچگی دست به فلفل زدن به صورتم زدم ورم کردن قرمز شدن یه روز کامل گریه کردم 🤣🤣

اکیپ سوگلی های سایت#

ملکه ۷۰ تگش کن نمیتونم

جااانم

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

سلام عزیزم

سلااام خوبی💋❤

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

برو بچ منم برم🤩خوشحال شدم باهاتون چت کردم شب تک ب تکون خش😎😎😎😎✋🏻✋🏻✋🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

عههه من الان همسن اون موقعه توعم پس😌✋🏻مثل بعضی پسرا هیچ وقت به روت نیاورد که تو اینکارو کردی پیشنه ...

نه اصلا هیچوقت نگفت

من واقعا ازش خوشم اومده بود😅

بور چشم رنگی😅کی بدش میاد...

خیلی دست و دلباز،تو دوستی خدایی کم نمیذاشت

میرفتیم بیرون یهو واس همه حساب میکرد جمع بودیم‌ اون موقع زمون ما خیلی شاخ طرف دیگه بود😅😅😅

ولی خب غیرتی و حساسم بود من اهمیت نمیدادم

بازم برگردم عقب شماره میدم و پشیمون نیستم

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷