2777
2789
عنوان

کجایین بچه ها بیاین بحرفیم والا

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 296 پست
اون واس خاطر این ک نزاره بری اینجوری گفته😂😂چقدره الان عمل بینی؟ من ۲۰ عمل کردم🥲

یه جا قیمت گزفتم 40یه جا 60یه جا 80بستگی یه دکترت داره

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

۷سال دوست بودیما😅

اووووو ماشالله ولی ما سنتی بود

یعنی از ۱۸سالگی باهاش بودی😁

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه خووشبخت بشی الهی منم مدت عقد که بودم ۲سال بود تو کی تو ذهنته عروسی بگیرین

همه چی آمادست خونه هست ولی قطعا خونه ای که شوهرم داره نمیرم چون میخوام پیش مامانم باشم راحتم از همه نظر مخش بزنم عالی میشه

بنظرم ۱سال دیگه بمونیم خوبه

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

۲ سال خیلی نیس الان خونه خودتی دیگع😍

اره طرف داشتیم ۷سال عقد بوده

یه سال و یک ماه هست عروسی کردمه و به عبارتی رفتیم زیر یه سقف🤣🤣✋🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نه بابا! راضی هستی از مماخت؟ منکه میخام چشم جاریام دربیاد😭😂نمیدونم خودنمایی میشه یا نه🤣🤣🤣

اره خیلی...

اوفففف بدجور تو چشم میری😅😅😅😅😅😅یکم ادا در بیار چسب زدی الکی دماغت بالا بکش😅😅😅😅😅😆😆

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

اره طرف داشتیم ۷سال عقد بودهیه سال و یک ماه هست عروسی کردمه و به عبارتی رفتیم زیر یه سقف🤣🤣✋🏻

ای جونمم 

خوش میگذره؟ 😂 

سخت نیس خونه داری؟

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

نبوووود تو استیکرام اب بادمجون میخایی برات بگیرم 😁

وای خدا که عاشق بادمجونم من🤤

عوضی باید فلفل بزاری تخمه نیود😭دهنم میسوزه😭😭

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

همه چی آمادست خونه هست ولی قطعا خونه ای که شوهرم داره نمیرم چون میخوام پیش مامانم باشم راحتم از همه ...

چرا ؟شوهرت خونش جای خوبی نیست مگه؟

ولی اره نزدیک مامانت هم باشی خیلی خوبه

عه خوبه انشالله هرچی به صلاحتون باشه واست اتفاق بیفته😍✋🏻