از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
منم مثل شما هستم ،بعد از اینکه وسیله ای میخرم ،یکی بهترش رو می بینم یا اصلا می بینم اون وسیله به بقیه چیزهایی که دارم نمیخوره یا میتونستم بهتر ست کنم ،با اینکه قبلش خیلی دقت می کنم
باورت میشه الان توکمد چندتا دارم که حتی یه بارم نپوشیدمشون؟شوهرم داره دیونه میشه دیگه ازاین کارهام
خودمو کشتم رفتم یه پارچه خریدم مانتو دوختم پارچه اش خوشگله ،ولی از دور اصلا نما نداره و زیبایی اش مشخص نیست ،یه روسری هم باهاش ست کردم روسری اش هم قشنگه ولی روی سر خیلی جالب نمیشه ،با پولش میتونستم یه چیز بهتر بگیرم ،هر وقت میپوشم کلی ناراحت میشم چون نمیتونم همیشه از این هزینه ها کنم ،بعضی ها چون زیاد لباس میخرن راحت انتخاب میکنند اگر هم یه چیزی رو بعدا خوششون نیاد خیلی براشون مهم نیست چون میتونن بلافاصله اون چیزی که خوششون اومده رو ، بخرن