سلام خانوما یه خانوم با دو تا بچه و شوهر قبلا که شوهرم مجرد بوده هی به بهونه دردودل و اینا باهم بودن شوهرم ریز و درشت رابطشونو تو گذشته برام تعریف کرد الان چند روزه باز داره پیام میده حرفای بدی هم نمیزنه تعریف معمولی و دردودل حتی از منم خیلی حرف میزنه و شوهرمو حتی نصیحت میکنه من خودم تو گوشی شوهرم دیدم یبارش رو بهم گفت پیام داده ولی حس بدی دارم به شوهرمم میترسم بگم لج کنه نمیخام از راه جنگ و قهر جلو برم همه چیو برام خودش میگه اگ لج کنه دیگه تعریف نمیکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین اصلا اینکه خانومه به شوهرت پیام میده رو ساده نگیر
من دوست پسرم هم کلاسیش میدونست که من دوست دختر این پسره ام حتی وقتی درباره استادا سوال میکرد اینا پاتنرم اسکرین میداد و.... دقیقا همون دختر نشست زیر پاش منو کرد آدم بده پاتنرم از من بود اون دوبار ارومش کرد خودش جا کرد جای من
میدونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه میدونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!
این زنه مثل سگ میترسه شوهرش اینا بفهمن فقط خوشش میاد چت کنه هیچی فازش معلوم نیس
به هر حال ازاین آدمای خونه خراب کن کم نیستن
زندگیتو دوست داریی مراقب باش
خواهر مادر ندارم بااونا درد دل کنه ؟
اصلا شوهرت صد پشت غریبه اس اون چه کمکی میتونه بکنه
میدونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه میدونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!