2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخواد من میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 48 پست

زمان بارداری بدن مورفین و هورمونهای شادی اور و ضد درد ترشح میکنه واسه همین افسردگی رفع میشه علت اینکه بعد فارغ شدن افسردگی بعد زایمان میگیرن همینه چون بعد وضع حمل دیگه اون هورمونها ترشح نمیشه بدن حس کمبود داره چون بدن بهشون عادت کرده واسه همین بعضیا یه مدت افسرده میشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بببین  من با این  که  یکی  دارم و الن شوهرم میگه  بچه  دوم  مو به تنم  سیخ میشه   بلایی که بچه   بعد دنیا اومدن  سر ادم میاره   تو بارداری  زایمان   هیچه    بارداری  سختی داره   دکتر مراقبت  ولی خب  شیرینی هایی هم داره   برا زایمانت هم از الان بگو  فقط  سزارین  میخوای و بیمارستان خصوصی   اگر پولشو نداره   یه فکری  بکنه   بعد حامله  بشی  منم از زایمان در حد مرگ  میترسیدم  رفتم سزارین   عالی بود  عالییییی درسته بعدش  درد  داری  ولی   خوبیش  اینه هی نمیان  معاینه ات کنن  لنگت  جلو همه باز نیست خون  کثیفی  درد جر خوردن  دوختن   اه  

هر چی باشه تو مادر اون بچه ای ، قراره بیشتر عمرش کنار تو باشه ، وقتی خودت قبول داریتروما زده ای پس ح ...

لحنت زشته یا من اینطور حس میکنم؟ لطف کن دیگه تو این تاپیک پیام نذار

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
راحت ترین قسمتش زایمان و بارداریه ..اخ چی بگم از بعد زایمان از افسردگی از سردی شوهرم از حال بدم

میشه بگی چیشد شوهرت سرد شد و دلیلش چیه؟:منم از این قسمت قضیه میترسم

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

۳۵ تقریبا

خب چرا واقعا با درون خودت روبه رو نمیشیواقعیتارو بپذیر خیلی لذت بخشه شما رسالت اینو داری ک یه انسان دیگه و تو رحمت شکل. بدی و دنیا بیاری 

واقعا شیرینه من و قکز میکنم باید با درون خودت آشتی کنی و بپذیری زندگیتو همسرت هم آرزو پدر شدن داره 

حق و دوطرفه ببین 

من دوتا بچه دارم اما انقد دوران بارداری و زایمان و پس از زایمان رو دوست دارم ک واقعا گاهی ب بچه سوم ...

ان شاءالله واسه منم همینطور باشه 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
زمان بارداری بدن مورفین و هورمونهای شادی اور و ضد درد ترشح میکنه واسه همین افسردگی رفع میشه علت اینک ...

افرسدگی خیلی بده روح ادمو فلج میکنه 

بببین من با این که یکی دارم و الن شوهرم میگه بچه دوم مو به تنم سیخ میشه بلایی که بچه بعد ...

ممنون عزیزم درست میگی منم خوشم نمیاد هی بهم دست بزنن