علیتاللببب مدیر استارتر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 1748 عنوان برا چاق شدن 100 بازدید | 24 پست بچه ها برا چاق شدنم چی خوبه بخورم ؟من ۱۶۸قدم هست ۵۲کیلو ام .صورتم خیلی خالی نیست ولی خیلی لاغرم .چی بخورم .رفتم داروخانه یعنی قرص اشتها آور داده که هیچی اصلا اشتهام تغیر نکرده.لطفا اگه میشه راهنمایی کنید .ممنون دیروز | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیســـانم_۴٠۳ عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3001 اقاهستی؟ بروباشگاه رژیم غذایی بگیر اصولی وزن اضافه کنی چندسالته قدت بیشتر نمیشه دیگه؟ لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
delaaramm عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 2081 کالری شمار نصب، کن ببین چقد کالری، باید مصرف کنی و ریزه خواری زیاد داشته باش
parvaneh_abi عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 259 منم به شدت دنبال چاقیم؛تنها راهکارم فعلا اینه که هرچی دم دستم میاد بخورم برنج،ماکارونی،تخم مرغ و سیب زمینی آب پز ،سس مایونز،نون، شیرنی و کیک و..... زیاااااد بخور فقططط بخور
علیتاللببب مدیر استارتر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 1748 هیچی تاثیر نداره بجز قرصای عطاری ک اونام ضرر دارن قرص عطاری واقعا چاق میشم ؟اسم قرص؟چه عوارضی دارن؟من واقعا از قیافم بخاطر چوب خشکم رنج میبرم .محل کارم همه فک میکنن شاید مریضی دارم رفتم چکاب دادم هیچیم نیست .ارثی خانوادمون بچه ها همینجوری هستن
parvaneh_abi عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 259 بعد میخوای چاق بشی باید اشتهاااا داشته باشی من که ندارم😑
علیتاللببب مدیر استارتر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 1748 اقاهستی؟ بروباشگاه رژیم غذایی بگیر اصولی وزن اضافه کنی چندسالته قدت بیشتر نمیشه دیگه؟ آره آقا هستم .موقعیت باشگاه رفتن ندارم
علیتاللببب مدیر استارتر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 1748 منم به شدت دنبال چاقیم؛تنها راهکارم فعلا اینه که هرچی دم دستم میاد بخورم برنج،ماکارونی،تخم مرغ و سیب ... ناهار فقط یه نصف بشقاب به زور میخورم حتی یه نوشیدنی ساده انرژی زا به زور میتونم بخورم شب خیلی کم میتونم بخورم من اصلا نمیتونم غذا بخورم .عوارض داشته باشه مهم نیست چی خوبه برا اشتها زیادی؟
parvaneh_abi عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 259 یکی از آشناها(پسر) خیلی لاغر بود رفت باشگاه و فک کنم اونجا گفته بودن که سویا رو سرخ کن بخور روزی حداقل یه بار خیلی تاثیر داشت
علیتاللببب مدیر استارتر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 1748 منم به شدت دنبال چاقیم؛تنها راهکارم فعلا اینه که هرچی دم دستم میاد بخورم برنج،ماکارونی،تخم مرغ و سیب ... ناهار فقط یه نصف بشقاب به زور میخورم حتی یه نوشیدنی ساده انرژی زا به زور میتونم بخورم شب خیلی کم میتونم بخورم من اصلا نمیتونم غذا بخورم .عوارض داشته باشه مهم نیست چی خوبه برا اشتها زیادی؟
علیتاللببب مدیر استارتر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 1748 بعد میخوای چاق بشی باید اشتهاااا داشته باشی من که ندارم😑 منم ،
parvaneh_abi عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 259 ناهار فقط یه نصف بشقاب به زور میخورم حتی یه نوشیدنی ساده انرژی زا به زور میتونم بخورم شب خیلی کم میت ... رفتی دکتر؟ قرص اشتها آور بخور البته اونم میگن ضرر داره
علیتاللببب مدیر استارتر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 1748 یکی از آشناها(پسر) خیلی لاغر بود رفت باشگاه و فک کنم اونجا گفته بودن که سویا رو سرخ کن بخور روزی حدا ... چاق شده؟.
parvaneh_abi عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 259 اره ،البته بیشتر بخاطر باشگاه بود فک کنم چون بازو اینام در اورد خیلی.