2777
2789
عنوان

کسی هست که زندگیش مثل من باشه❓😔

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 22 پست
من تاپیکت که راجع به دخترتم بود خووندمبنظرمن بایه مشاوره صحبت کن حتما... بشدت آسیب دیدی وبدترازاون د ...

برای پنجشنبه اتفاقا وقت گرفتم کاش معجزه بشه از این حال دربیام 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجور نگو دخترت گناه داره ، اون هم مثل همه بچه ها روحیه حساسی داره ، من حسم میگه شما از همون اول گا ...

دلیل اصلی اینکه تلاشی برای زندگیم نمیکنم اینه که دوسش ندارم و انتخاب خودم نبوده 😔 از تک تک کاراش بدم میاد نحوه غذا خوردن نحوه حرف زدن نحوه رانندگی 

اگه دوسش داشتم حتی اگه معتاد هم بود با شناختی که از خودم دارم ترکش میدادم ولی الان برعکس اگه برم تو اتاق با یکی هم ببینمش برام مهم نیست 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
خودت چی فکر میکنی بشینی تا عمرت تموم شه یا ی تغییری ایجادکنی

بشینم تا عمرم تموم شه 

انتخاب خودم نبوده تلاشی برای زندگیم نمیکنم انگار یه چیزی مانع میشه همیشه 

بشینم تا عمرم تموم شه انتخاب خودم نبوده تلاشی برای زندگیم نمیکنم انگار یه چیزی مانع میشه همیشه

مانع خودتی

شرایط طلاق نداری از زندکی شخصیت لذت ببر سعی کن تو و همسرت تغییر کنی

بعدشم الزاما هرکسی با عشق ازدواج کرده خوشبخت نیست فقط چون انتخاب خودشونه نمیتونن دهن باز کنن

من تاپیکت که راجع به دخترتم بود خووندمبنظرمن بایه مشاوره صحبت کن حتما... بشدت آسیب دیدی وبدترازاون د ...

بچه هاهمشون از۶مدرسه میرن بیدارن تادیروقت

منم دوتا دارم جفت شون محصلن جفتشون هم صبح بیدارن باشگاه هم میبرمشون بعدازمدرسه وکلاسهای دیگه م دارن وبشدت انرژیشون بالاس

بایداینجوری باشن

خیلی کم پیش میاد ظهربخوابن

بایدشماانقدرآروم باشی که بچه آروم بشه گوش شنواش باشی که بچه کم حرف بشه باید تشویقش کنی که باشمااعتمادبنفس بگیره و... 

خوب شماحالاگوش شنوانداری کسی آرومت نمیکنه کسی پرت نمیکنه لبریزت نمیکنه بایدبری تراپیست بهت یادبده تغییرازشماشروع شه خونه ت آرامش داشته باشه... 

همینکه به فکری خیلی خوبه... 

بنظرم اولین قدم برای تغییرروش زندگی همین جست وجوبرای پذیرش شرایط ودرنهایت تغییرهستش

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
دلیل اصلی اینکه تلاشی برای زندگیم نمیکنم اینه که دوسش ندارم و انتخاب خودم نبوده 😔 از تک تک کاراش بد ...

ببین خواهری من متوجه میشم چی میگی اما درکت نمیکنم ، اکثر اطرافیانت رو نگاه کنی حتی خودِ من ، ازدواج سنتی داشتیم ، یکنفر اومده خانواده گفتن خوبه و ازدواج کردیم ، شما حساب کن همه به اندازه شما از زندگی نا امید بشیم ، عرصه رو به خودمون و بچه و همسرمون تنگ کنیم ، درست میشه؟؟؟

نه بدتر میشه ! گارد خاصی گرفتی نسبت به همسرت اینقدر از همون اول گفتی من ازش متنفرم خودم نمیخواستم ذهنت باورش شده که ایشون رفتارهای بد و زشت و متنفرانه داره 

برای پنجشنبه اتفاقا وقت گرفتم کاش معجزه بشه از این حال دربیام

بهترین تصمیم زندگیتوگرفتی 

قطعا بعدازجلسه ی دوم تغییرمیبینی وآروم میشی حتمابرو❤️

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید