اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
یه جمله راجب خدا بهم بگو؟ غیرممکنو برات ممکن کرده؟
فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بله منو با امام زمانو عشق خودش آشنا کرد که من اگه همه چیو بدست بیارم و همه چیو از دست بدم غنی ترین و ق
ثروتمندترین حالت خودمو دارم❤️😍 رفیقای مجازی مذهبی بهم داد که قلبم براشون میتپه
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
بله منو با امام زمانو عشق خودش آشنا کرد که من اگه همه چیو بدست بیارم و همه چیو از دست بدم غنی ترین و ...
میدونی چرا ؟چون دلت پاکه چون خیلی خوش قلب و خوبی با قلب پاکت برای منم خیلی دعا کن
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
میدونی چرا ؟چون دلت پاکه چون خیلی خوش قلب و خوبی با قلب پاکت برای منم خیلی دعا کن
قربون تو بشم تاثیر هم نشینی مثل شما بود 🤗🤗❤️❤️❤️❤️
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
قربون تو بشم تاثیر هم نشینی مثل شما بود 🤗🤗❤️❤️❤️❤️
خدانکنه خیلی خوشحالم دوست خوب و مهربونی مثل شما دارم وجود شما دوست امام زمانی مثل شما توی زندگی هرکسی لازمه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا خیلی جاها تو زندگیم غافلگیرم کردهمن بچگی سختی داشتماما تو سنین جوانی برام جبران کردهمسر خوبو فرز ...
ان شالله بهترین ها نصیب حودت و عزیزانت باشه التماس دعا دارم مهربون
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکلی رو ک برامپیش اومده بود رو برامحل کرد..سخت بود ولی شد
چجوری ازش خواستی؟؟؟؟؟؟؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40