2777
2789
عنوان

شوهرم با دوس دخترش رفتن تو پارک نشستن تو شهری ک سرکارع چیکارکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3727 بازدید | 118 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهریه منظورم🤣

یک ساعت کاربرها رو به فکر فرو بردی یک کلام بیا و بگو منظورت چی بوده خخخ

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
مث مادرش جندس اونم ۵۰ سالشه با مردای متاهل میپره هنوز رسوای شهره

خب دیگه از اون مادر چی مبخواد عمل بیاد

چرا چشمات و وا نکردی خواهر گیر اینا افتادی

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
توام بهش خیانت کن🤣🤣🤣

من متنفرم از هرچی مرد و پسرع باور کن نمیتونم فکرش هم کنم ک دست یکی بخوره ب دستم حالم بد میشه 

ن اینکه شوهرمودوسداشته باشم نههه از اولش هم حسی بهش نداشتم ازدواجم تو سن۱۵ سالگی زوری بود ب سلیقه و نظر خانواده 

ولی از همه مردا بدمیاد بدجووور نفرت دارم از همشون

اه اه انقدر از زنای تو سری خور بدم میاد !!!! چرا تو سری خوری 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 چراااا خدایا من جا ...

هیچوثت اینجوری نگو زمین گرده بارها و بارها تا یکیو قضاوت کردم خدا یه جوری اورده تو‌وضغیت اون منو هیچوقت نگو جات بودم اگه چون موقیعت هرکس یه جوره بچه داره بچشم ببره خیابون؟

نمیتونی به محل کارش اطلاع بدی شاید یکم خجالت بکشه

معمولن تو محل کارشون این کارها افتخار و از همکارها پنهان نمی کنن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

خدا هیج کاری نمیکنه ادما باید دست به کار بشن عقل برای استفاده کردنه نفرین و اینا جواب نمیده،🥲عزیزم خانواده یا دوستی چیزی  کسی که بتونی ازش کمک بخوای داری؟

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

من متنفرم از هرچی مرد و پسرع باور کن نمیتونم فکرش هم کنم ک دست یکی بخوره ب دستم حالم بد میشه ن اینکه ...

چرا جدا نمیشع به خاطر بچه ؟خانوادت میدونن مشکلتو

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

اینجوری نگو تو نمیدونی وقتی طرف هیچ کسی رو نداره و کسی پشتش نیست چقد سخته براش قضاوت آسونه ولی باید ...

همیشه هم همینو میگید آدم باید رو پای خودش وایسه هیچکس پشتت نیست 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

وافعا بنظرت چنین کاری درسته؟وقتی میگه یه بچه داره

اگرزن خیانت کنه اول به شخصیت وغرور خودش توهین میشه مرد هم بفهمه مفت وراحت طلاقش میده اون نفر دوم هم مدام ازش باج میخواد وابروش همه جا می‌ره 

مرد هر کار کنه میگه صیغه کردم تهش یا مردم 

وای که چقدر بیشعوری نمیتونی ارومش کنی چرت و پرت هم نگو

من دارم حقیقتو میگم تحمل این زندگی مگه اسونه همه چی پوله مگه آدم دلش محبت نمیخواد عشق دوست داشتن نمیخواد دل خوش نمیخواد عزمش جمع کنه میتونه از این لجنزار بیاد بیرون ولی نمیخواد عادت کرده ترک عادت هم سخته به خدا  که غیرت غرور برا مرد نیست فقط