2777
2789
پس خاموشیفقط ورزش کن.چربی نخور سس و نوشابه و.... سردی نخورخرما زیاد بخورتحرکت زیاد باشه پلاکارو شکست ...

دومین دلیلشم همین تاکید روی سردی نخوردنه 

اینم ادعای بی اساسی هست کاملا بی اساس و غیر علمی 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومین دلیلشم همین تاکید روی سردی نخوردنه اینم ادعای بی اساسی هست کاملا بی اساس و غیر علمی

میشه شما بگید هر چی میدونید 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
دومین دلیلشم همین تاکید روی سردی نخوردنه اینم ادعای بی اساسی هست کاملا بی اساس و غیر علمی

میشه پیامم رو ریپ نزنی؟با تو نبودم من.یااز تاپیک ملت برو بیرون جنبه نداری یا منو ریپ نکن

بله عزیزم دوبار بارداری داشتم

در کل میگن بارداری برای ام اس خوب نیست ولی تو خود بارداری هیچ حمله ای رخ نمیده بعد بارداری ممکنه عود کنه،ولی یه دکتر زنان میگف بارداری این بیماری رو تا پنج سال خاموش می‌کنه !حرفهای ضد و نقیض زیاده ...من یدونه بچه دارم وقصد بارداری مجدد دارم دوست ندارم تو بارداری دارو مصرف کنم و کلا روانم آشفته شده که چیکار کنم

باشه شما دکتر اصنحالاشد؟😂😂

من دکتر نیستم ولی چیزی که نمیدونم هم نمیگم 

حالا شد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
در کل میگن بارداری برای ام اس خوب نیست ولی تو خود بارداری هیچ حمله ای رخ نمیده بعد بارداری ممکنه عود ...

بچه خودش مبارزه میکنه.در ضمن این امپول ها هیچ عارضه به بچه ندارن.قرص ضرر داره و تجویز نمیشه تو بارداری.ولی میگن بعد زایمان حمله میشه.این تو همه صدق نمیکنه.چون ما ندیدیم

میشه پیامم رو ریپ نزنی؟با تو نبودم من.یااز تاپیک ملت برو بیرون جنبه نداری یا منو ریپ نکن

این تاپیک با تاپیک خواهرشوهر مادرشوهر فرق داره که هرکی هر حرف الکی رو بزنه

اینجا با یه عده بیمار سر و کار داریم وقتی میای اطلاعات غلط میدی میدونی چه تاثیری تو زندگیشون میزاری؟ 

دیگه ریپلایت نمیکنم و رفتن و نرفتنم از تاپیک هم به خودم مربوطه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این تاپیک با تاپیک خواهرشوهر مادرشوهر فرق داره که هرکی هر حرف الکی رو بزنه اینجا با یه عده بیمار سر ...

چقدر فقر شعور داری 

اطلاعاتتو نگه دار واسه خودت

خدا یکم بهت ادب و جنبه بده

در کل میگن بارداری برای ام اس خوب نیست ولی تو خود بارداری هیچ حمله ای رخ نمیده بعد بارداری ممکنه عود ...

واقعا نمیشه هیچ پیش بینی کرد 

خودت باید تصمیم بگیری و حتما با دکترت مشورت کن 

من سر بچه دومم قرص آزاتیوپرین میخوردم حالا یه نفر تو این تاپیک میگه قرص نمیشه خورد تو بارداری 😂 ولی من طبق نطر دکترم روزی یکی میخوردم و الحمدلله بچم کاملا سالمه 

بعد از یکی از بارداریهام حمله داشتم تقریبا دوماه بعدش 

ولی یکی از بارداریهام بعدش حمله نداشتم 

خلاصه که همه چیز ممکنه و تصمیم نهایی با خودته 

اما درمانهای خوبی هم برای حمله هامون هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر من گفت بعضی دکترا هم میگن گرمی خوبه ولی پایه علمی و ثابت شده ای نداره همه چی بخور دوست داشتی گ ...

من کسیو دیدم که چندین سال لب به سردیجات نزده بود بعد یه حمله سخت داشت متاسفانه ویلچر نشین شده بود توی حرفاش میگفت روحم برای هندونه پر میزد و نمیخوردم اخرم افتادم کاش حداقل خودمو محروم نمیکردم 

به نظرم روحیه خیلی مهمتره 

البته تغذیه سالم خوبه داشته باشیم ولی خیلی هم سردی گرمی نکن به جاش چربی کمتر بخور سبزیجات و میوه و غذاهای مفید بیشتر بخور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40