sarakhomei مدیر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 501 عنوان سلام خانوما چخبر چیکارا میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 43 پست شام چی گذاشتید ؟ نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم دیروز | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 2302 چرا مگه چی شده گلم حس بی ارزش بودن دارم خسته شدم انقدر همیشه ظاهرم و حفظ کردم و خودم و قوی نشون دادن یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃
بهاررررررره عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 571 بگو رنگ میزنم پلیس فتا و استپ فود ازت شکایت میکنم اسنپ فود نبود مغازه ش نزدیکه تقریبا ج ندادم اصلا دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️
بهاررررررره عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 571 حس بی ارزش بودن دارم خسته شدم انقدر همیشه ظاهرم و حفظ کردم و خودم و قوی نشون دادن منم همینطور دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️
sarakhomei مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 501 برا اینچیزها خیلی استرس میگیرم نمیدونم چرا ترسو شدم قبلا اینطور نبودم گلم یه لیوان آب بخور نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
sarakhomei مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 501 حس بی ارزش بودن دارم خسته شدم انقدر همیشه ظاهرم و حفظ کردم و خودم و قوی نشون دادن عزیزم تو قوی هستی و همچی خوبه الکی خودتو اذیت نکن نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
sarakhomei مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 501 اسنپ فود نبود مغازه ش نزدیکه تقریبا ج ندادم اصلا ولش کن بلاک کن و دیگه مغازش نرو راستی شمارتو از کجا گیر آورد ؟ نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 2302 عزیزم تو قوی هستی و همچی خوبه الکی خودتو اذیت نکن مرسی قشنگم امیدوارم بتونم یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃
بهاررررررره عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 571 ولش کن بلاک کن و دیگه مغازش نرو راستی شمارتو از کجا گیر آورد ؟ شماره مو تو اون فاکتور کوفتی ک پیتزا رو آورده بود ثبت میکنن خودشم ج داد وقتی زنگ زدم سفارش دادم آخه وقتیم رفتم بگیرم ن آرایشی داشتم ن چیزی دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️
sarakhomei مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 501 شماره مو تو اون فاکتور کوفتی ک پیتزا رو آورده بود ثبت میکنن خودشم ج داد وقتی زنگ زدم سفارش دادم آخه ... ولش کن دیگه مغازش نرو یه مغازه دار باید بدونه وقتی مغازه دار میشه باید هول بودنو بذاره کنار نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
بهاررررررره عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 571 ولش کن دیگه مغازش نرو یه مغازه دار باید بدونه وقتی مغازه دار میشه باید هول بودنو بذاره کنار اگه هی زنگ بزنه چیکار کنم شماره شو میبینم ک ز زده مضطرب میشم دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️
sarakhomei مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 501 اگه هی زنگ بزنه چیکار کنم شماره شو میبینم ک ز زده مضطرب میشم خطتتو دراز نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
بهاررررررره عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 571 خطتتو دراز نمیشه ک ب شوهرم چی بگم دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️