2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر وامی که بخوای بگیری قسط سر سال داره دیگه اینم همینجوری

متوجه نشدم ماهانه میگن باید داد سالانه چیه؟ یعنی اگر ماهانه نخواهیم قسط بدیم میتونیم بهشون بگیم سالانه مثلا سر جمع این چند ماه رو مثلا ده میلیون قسط میدیم؟

متوجه نشدم ماهانه میگن باید داد سالانه چیه؟ یعنی اگر ماهانه نخواهیم قسط بدیم میتونیم بهشون بگیم سالا ...

نه عزیزه من

ببین شما 300 میلیون وام میگیری هر ما باید بدی قسط این 300 میلیون رو خب ولی این 300 میلیون قسطتش 10 سال طول می‌کشه تا اونجایی که من میدونم

شما علاوه بر اینکه قرض پول وام میدی

باز سر سال هم باید 12 میلیون بدی 

و هر سال هم کمتر میشه یک میلیون یک میلیون 

تا این وام تموم بشه اوکی 

نه عزیزه منببین شما 300 میلیون وام میگیری هر ما باید بدی قسط این 300 میلیون رو خب ولی این 300 میلیون ...

من الان دوستم بهم گفت سالانه باید ۶۸ میلیون ۴۰۰ تومن باید بدیم 😢 یعنی واقعا اینقدره؟

من الان دوستم بهم گفت سالانه باید ۶۸ میلیون ۴۰۰ تومن باید بدیم 😢 یعنی واقعا اینقدره؟

اگه برای ازدواجه که اصلا اینطور وام ازدواج برای کمک هست

و همه ی ملت چه کارگر و کارمند می‌گیرند 

بعدشم 300 میلیون اینقدر ارزش ندارد که بخوان 68 میلیون بگیرن من خودم برای وام ازدواج اقدام کردم یکساله ولی منتظر هستم تا پیامک بیاد ضامن ها رو ببرم ولی یک هفته ای شده پیامک داده نشده مگه برم بانک دوباره