2777
2789

اصلا وزنم یهویی خیلی رفته بالا شدم 120، همش سر درد دارم تازگی و یهو تپش قلب میگیرم دست و پاهام به شدت درد میکنه فیلم 1.سال پیشمو الان دیدم حدود 110 بود ولی خیلییی لاغرتر بودم و خوشتیپ من واقعا یادم رفته آزادی و راحتی یعنی چی، همش گریه میکنم آنقدر قلبم شکسته از درد و ناراحتی که نمیدونم چیکار کنم از طرفی ام امسال سال دومیه که میخوام کنکور بدم و رشته ی مورد علاقمو قبول شم اینم بگم من خیلی سریع همه چیزو متوجه میشم و یاد میگیرم  الان بخاطر وزن زیادم همش دلم میخواد بخوابم افسرده شدم و خیلی هم کم خونم مکمل مصرف میکنم دارم رژیم میگیرم چون باید مهر سال بعد به تمام چیزایی که میخوام و هدفام برسم، نمیخوام دست رو دست بذارم و عمرم و رویاهام و اهدافم رو ببینم که دارن از دستم میرن، حالا سوالم اینه کسی بوده با حذف برنج و نون سریع وزنش اومده باشه پایین اینم بگم من نون نمی‌خورم برنج هم خیلی کم ظهرا میخورم يعني مشکلی با نخوردن ندارم اصلا سبزیجاتم بیشتر ترجیح میدم اصلا وقتی مرغ و گوشت داریم اکثر اوقات من نمی‌خورم چون حالم بد میشه از بوی گوشت 

اول که میتونی رژیم بگیر ولی اگر نشد عمرت رو حروم نکن اسلیو کن 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نکته ای که برام جذاب بود

شما تو تاپیکت اول از بدی های چاقی گفتی و بعد اومدی راه حل خواستی و اهداف و انگیزه هات رو به خودت یادآوری کردی 

نگران نباش تو میتونی 

هم رژیم و روتین سالم داشته باش هم درس بخون

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی قدرتمندتر هستی .

الهی قربونت برم چرا اینطوری روحیه اتو از دست نده من ۱۰۷ کیلو بودم با قد ۱۷۰ الان شدم ۸۰ 

فقط با رژیم 

یه پنج شش کیلو دیگه هم میخوام کم کنم

ازمایش خون کامل دادی؟ شاید مثل من تیروویید داری 

ویتامین های بدنت مخصوصد د ۳ کم باشه که عامل چاقیه