2777
2789

۱- جراحت (دامیه) در ناحیه گیجگاهی چپ سر بهبود یافته و دیه مقدره دارد و جراحت (متلاحمه) روی ابروی چپ با باقی ماندن اثر جراحت بهبود یافته و دیه مقدره دارد و جراحت حارصه) روی پلک فوقانی چپ و جراحت حارصه روی ساعد چپ و روی باسن چپ و باسن راست بهبود یافته و دیه مقدره دارند. 2- کبودی اطراف چشم چپ بهبود یافته و دیه مقدره دارد. 3- ارش بابت خونریزی متوسط زیر ملتحمه چشم چپ معادل سه دهم درصد (0/3) از دیه کامل انسان تعیین میشود . 4- ارش بابت تورم زیر چشم چپ معادل نیم درصد (0/5) از دیه کامل انسان تعیین میشود. 5 - یک درصد موهای ابروی سمت چپ دچار عدم رویش دائمی شده که واجد دیه مقدره است و نیم درصد موهای سر در ناحیه گیجگاهی چپ دچار عدم رویش دائمی شده است که واجد دیه مقدره است ختم درمان اعلام میگردد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول دیه خوردن نداره عزیزم

این یه تفکر اشتباه هست

وقتی من پول دادم ماشینم رو بیمه کردم برای چنین روزی هست دیگه

اگر خودت دستت بشکنه و نتونی باهاش کاری کنی بازم همینو میگی ؟؟

این یه تفکر اشتباه هستوقتی من پول دادم ماشینم رو بیمه کردم برای چنین روزی هست دیگهاگر خودت دستت بشکن ...

دلت خشه زدن فرق سرمن باز شد نرفتم شکایت کنم البته خریت کردم اما ااین ک چش و سرم اسیب جدی دید ولی بد گذشت چندماه شکایت کردم اما ن برای دیه فقط برای تنییه

برا ما اومد نداره اصلا وابدا نمیدونم چرا 

ولی خب حلاله و خیلیا هم استفاده میکنن مشکلیم ندارن و این نظر شخصیه

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

این چه حرفیه یاد گرفتین؟ طرف زده به یه نفر از زندگی افتاده باید بره کل خرج کنه چرا میگین خوردن نداره . جون و سلامتیه طرف به خطر افتاده داغون شده . مثل اینه که تصادف کنی بگی نباید خسارت بگیری

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب کاری کرد کدوم خری گفته پول دیه خوردن ندارهباید پدرشم در بیاری اشغال رو

من نمیدونم کی این تخم لقو انداخته توی دهن ملت . حق شرعی قانونی منطقی و انسانیه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40