سه_بار_تعلیق مدیر عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2961 عنوان دوس دارم یه حس ششمی بیاد تاپیکم | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 57 پست هیچوقتم نمیاد😅خرافه مرافه نگید حوصله ندارم دیروز | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girlganges66 عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 933 قبول دارم انرژی واقعیه.هفته پیش شوهرم گفت 3شنبه 4شنبه نمیرم سر کار میزنم استعلاجی الان داریم ازدکتر ... واای جدی بله انرژی خیلی واقعیه من اگر یکی انرژی مثبت بهم بده کل روزم انرژی دارم ولی کسی که انرژی منفی بده کل روز حالم خرابه
h__iva___ عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 2763 ادم محجوبی هستی اونم به اندازه تو خجالتیه ولی دوستت داره تا سال دیگه عزیزم کی ادم مناسب میاد سر راهم ؟ کی ازدواج میکنم با کی چه ویژگی هایی داره
گلناززززز عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 4307 ادم محجوبی هستی اونم به اندازه تو خجالتیه ولی دوستت داره تا سال دیگه نظرت راجب ابولفضل چیه؟باهاش دوست بشم؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11095 ادم محجوبی هستی اونم به اندازه تو خجالتیه ولی دوستت داره تا سال دیگه ویژگی یا حروف اسمیشو میگین؟امسال خواستگاری اینا هست؟ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
دختر_بلوبری عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 3656 ماه تولدم؟حسین برمیگرده؟؟ ببین بیشتر از این خودتو عذاب نده اون ادم سرش خیلی وقته گرمه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
titi_khanom عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 258 ببین بیشتر از این خودتو عذاب نده اون ادم سرش خیلی وقته گرمه مآه تولدمو میگی؟
دختر_بلوبری عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 3656 اگر حس ششمی هستی بگو من کی بچه دار میشم فعلا خبری نیست تا دو سال اینده یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
پپپینکییووو عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 705 واای جدی بله انرژی خیلی واقعیه من اگر یکی انرژی مثبت بهم بده کل روزم انرژی دارم ولی کسی که انرژی منف ... من کلا مثبت نگرم ولی شوهرم نهانرژی خیلی قدرت داره.
سه_بار_تعلیق مدیر استارتر عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2961 بگو عزیزم من یه وقتایی حسام درست میگن میخوام بگی کی ازدواجمیکنم و چه خصوصیاتی داره؟و اینکه خس مجید به من چیه چه فکری داره درباره امخصوصیات خودمم بگو ممنونم،🌹🌹🌹
دختر_بلوبری عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 3656 مآه تولدمو میگی؟ توی فصل گرم به دنیا اومدی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
سه_بار_تعلیق مدیر استارتر عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2961 به خواسته ای ک تو ذهنته میرسی ولی اول خیلی چیزا رو باید تو راهت هموار کنی..کوچ قشنگ، تغییر قشنگه، تغ ... ممنونم دوستم.میخوام بگی کی ازدواجمیکنم و چه خصوصیاتی داره؟و اینکه خس مجید به من چیه چه فکری داره درباره امخصوصیات خودمم بگو ممنونم،🌹🌹🌹
h__iva___ عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 2763 ببین بیشتر از این خودتو عذاب نده اون ادم سرش خیلی وقته گرمه عزیزم قبلا ازتون سوال پرسیدم جواب دادینکی ادم مناسب میاد سر راهم ؟ کی ازدواج میکنم با کی چه ویژگی هایی داره
سه_بار_تعلیق مدیر استارتر عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2961 بگو عزیزم من یه وقتایی حسام درست میگن عزیزم میتونی بگی بهم؟میخوام بگی کی ازدواجمیکنم و چه خصوصیاتی داره؟و اینکه خس مجید به من چیه چه فکری داره درباره امخصوصیات خودمم بگو ممنونم،🌹🌹🌹
دختر_بلوبری عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 3656 میتونی ویژگی های ظاهریمم بگی قد تقریبا متوسط پوستت سفیده اعتماد بنفست کمه حساس و زودرنج یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜