2777
2789
کاش منو به فرزند خوندگی میگرفتانقده عاشقشم🤪♥️😍

سن من زیاده یکم واسم فرزندخوندگی وگرنه منم دوست داشتم فرزند خونده شماره یک دنیا باشم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
این میخواست ماشین خودران بسازه که آخرشم کلی آدم انداختن تو دره... خلاصه حتی راننده هارو نتونست بیکار ...

خیلی ماشین بی راننده و خودران زیاد شده اونور 

اوبر آپشن ماشین بدون راننده هم داره دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغلی نباشه ولی یه پولی هر ماه بدن بهمون من راضی هستم

والا منم راضیم 😂

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
من ایرانو گفتموگرنه کشورای دیگ ک حرف ندارن توی پیشرفت

اونم نمیشه گفت عربستان تا چند سال پیش حق استفاده از مانکن و نداشت تو فشن شو هاش لباس رو با باد رو بند نشون میدن الان جنیفر لوپز تو دو قدمی کعبه داره  میخونه و یکی از بزرگترین فشن شو های دنیارو  راه انداختند بن سلمان اومد و همه چیو عوض کرد

اونم نمیشه گفت عربستان تا چند سال پیش حق استفاده از مانکن و نداشت تو فشن شو هاش لباس رو با باد رو بن ...

عزیزم اون فیلم واقعی بود؟ اون چی بود زیر پاش بود؟ وقتی که داشت میخوند

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
عزیزم اون فیلم واقعی بود؟ اون چی بود زیر پاش بود؟ وقتی که داشت میخوند

بله عزیزم بزن نت فقط جنیفر نبود که خاننده های دیگه هم بودن اون مکعب منظورته ؟اونو الهام از کعبه ساخته بودن و روشم تصویر و اینا پخش میکردن