ولی خب عربی بلد نیستم به نظرتون زشته بلد نیستم؟ مثلا همه ترکا یا کردا و اینا بلدن زبون خودشونو من یه شیراز بزرگ شدم پدرمم بلد نیست چ برسه من کلا خانواده پدرم کمو بیش بلدن خیلی بده؟؟
من اهوازم، دوست عرب زیاد داشتم و هیچ کدوم اونطور که شما میگی نبودن، درکل خانواده های خوبی بودن، خیلییییی زیاد دیدم از عرب ها بد بگن توی این مورد ولی حداقل من تا حالا ندیدم
تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا منم بختیاریم بلد نیستم، البته خیلی دوست داشتم بلد باشم
تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
عرب خوزستان چطور ادم هایی هستن ؟؟راسته دوتا زن میگیرن؟
ی کلیپ دیدم میگفت تو محمد اباد نمیدونم شریف اباد انگار سمت شیراز یا کرمان بود میگفت ۹تا دارم نهمی تو کربلاس.میگفت دهمی میخام بگیرم از افغانستان اسمش قربانعلی
عزیزم ی سوال دارم در مورد زبان عربی میشه لطفا جواب بدی
جانم
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .