2777
2789

.

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه همینن

اخه واقعا ظلمه 

یه هفته حالم بده

یه هفته دل درد بیحالی و خونریزی که باید با این وجود کارهای خونه رو بکنم ، دانشگاه رو برم

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

عزیزم استرس شدید دارم چیکارکنم

متاسفانه هیچ راهکاری بلد نیستم

من خودمم خیلی استرسی هستم

اخه واقعا ظلمه یه هفته حالم بدهیه هفته دل درد بیحالی و خونریزی که باید با این وجود کارهای خونه رو بک ...

منم پریودم الان ))))) واقعاً حالم بده...ولی چیکار کنم؟هیچی 

نهایتش نیم ساعت دیگه میتونم بخوابم همیننن

منم پریودم الان ))))) واقعاً حالم بده...ولی چیکار کنم؟هیچی نهایتش نیم ساعت دیگه میتونم بخوابم همیننن

💔

پشت گردنم داغ میکنه سرم میزنه بالا به نظرت به روانپزشک مراجعه کنم

اره اگه شرایطش رو داری حتما برو