2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعلیق شد

چرااا

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
سلام عزیزم لافارر هم خیلی خوبهشاید علت دیگه داره تیرگیه

بله علتش فکر میکنم به خاطر اینکه من ۶ناهه لیزر کردم لکهامو وباید ۲ساعت یک بار ضد آفتاب تمدید کنم اما پسرمو که مهد میبرم راه دوره ومجبورم بمونم بعدشم باید ببرمش پارک در اون صورت ۳ساعتی بیرونم زیر آفتاب گمونم رسیدگیم ضعیف بوده الان که هوا سرد شده هم آب کم میخورم شاید اینم باشه

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
والا سرچ کردم از اون ک قشنگ تره چشممولی خدایب چشم رنگی یچیز دیگساز من هم درشته هم کشیده و انگار لیفت ...

سلیقیه دیگه 

من چهره های مث معصومه 

افسانه  و یا اوزگه و هانده و

...

ی کاربر هم الان گذاشت 

ک چشمای درشت و تیره  و پوست روشن هستن رو خیلی  دوست دارم تا چشم رنگی 

مثلا اینجا ی کاربر چشم رنگی بود با اینکه  بینیشون خیلی خوب نبود و  .. باز بعضیا گفتن خوبه 

ی چیز سلیقیی هست اینجور نیست ک شما میگید خوبه یعنی فقط همون خوبه

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍