2777
2789
عنوان

مطلقه ها فقط بیان بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حتما برو سرکار خیلی ناراحت شدم ،منم جدا شدم ولی هنوز تو خونه همسرم سابقم زندگی میکنم سرکارم میرم اتفاقا اگه منم برمیگشتم می‌دونم خونمو میکردم تو شیشه

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
۲۶سالمه میرفتم سرکار همه پولمو میگرفتن ازم رهن خونشونم ۷۰تومن پول منهمنم برای این دیگ نرفتم سرکار بف ...

به نظرم نگو چقد حقوق میگیری برو سرکار اما حقوقتو کتمان کن کمتر بگو چون اینجوری مجبور نیستی بهشون بی احترامی کنی . و پولات رو پس انداز کن فقط در حد یه خوراک که بگیری خرج کن مگر اینکه نیاز شدید داشنه باشن الهی بمیرم برات چقد خانوادت بی درکن البته منم این روزارو چن سال پیش گذروندم

انگلیسی مجازی درس میدم تمام مقاطع حتی آموزشگاه ها در هر لول ساعتی 60 .پی وی ایتا و تلگرام Cvv_2222@

کرمانشاه

ایشالله خداخودش هواتو داشته باشه عزیزم ومحتاج هیچ بنده ای نباشی!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دوتا دختر دارم ولی یه مدت بچه هام پیشم بودن ولی اینقدددددر که بابام دعواشون میکرد فرستادمشون پیش باباشون، رفتارشون با خودم خوبه کمابیش و من رو این چیرایی که شما حساسی حساس نیستم

طبق قانون و شرع دختر اگر مجرد باشه تا اخر عمرش نفقش گردن پدره اگر هم طلاق بگیره پدر باید بهش پناه بده 

ولی ولی طبق قانون پسر تا فقط تا هجده سالگی میتونه خونه پدر مفت خوری کنه بعد از هجده سالگی پدر وظیفه ایی نداره به پسر مفت خورش چیزی بده 

حالا‌این برادر مفت خورت از نظر قانون و شرع و دین چند سالشه ؟

قانون برای برادر تن لشت بگو 

من مامانم طلاق گرفت تا چند سال با مادربزرگم اینا زندگی میکردیم

خیلی اذیت میکردن مامانمو،یه خاله مجرد هم داشتم که خیلی کرم میریخت

اما بعد از چند سال مامانم خونه مستقل گرفت و رفتیم

ولییی مامانم اون زمانی که با مامان بزرگم اینا بودیم خیلی پرخاشگر بود بعدا بهتر شد

توصیه ام به شما اینه که سر کار برید که کمتر خونه باشید و همچنین خودتون درامد داشته باشید و مستقل باشید