2777
2789
عنوان

● بشتابید بشتابید روزنامه روزنامه ●

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 27 پست
من روزنامه خیلی دوس نداشتم اما مجله اطلاعات هفتگی رو هر هفته میخریدم اون زمان پونصد تومن بود از سال ...

بله گلم درسته چه عاالی پیگییررر بودین عزیزم چقدر قشنگ ...یادش بخیرر چه سالهااایی بود ..چقدر عالی یطوری تاریخی بوده درباره هخاامنشیاان منم تصورش کردم گلممم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما لیسانستون ایران بود؟لیسانس چی؟الان چی میخونین

بله 

ایران مترجمی زبان انگلیسی خوندم

الان دانشجوی لیسانس مدیریت منابع انسانی هستم 

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584
بله ایران مترجمی زبان انگلیسی خوندمالان دانشجوی لیسانس مدیریت منابع انسانی هستم

نخواستین زبان ادامه بدین؟

میگم میشه توی کشور غیر زبان انگلیسی 

زبان انگلیسی تدریس کرد؟

و بجز هلند کدوم کشور اروپا؟😅

بچه بودم‌خیلیییی‌.الان دبیرستانی ام.یادش بخیر عاشق روزنامه بودم.سوادم نداشتم😭🤣

ای جاااانم پس مچت رو گرفتم بللاااااچه ...موفق باشی گلم ...الان خوبه سواد داری میتونی بخونی ولی دیگه مد نیست !!

واقعاا یادش بخیر عزیزم ...

امروز خوندم😄من بسیار علاقه به روزنامه خوندن دارم از جوونیمو همشهری یا هم میهن میخونم همیشه

چقدر عاالی دمتووونم گرم باریکلاا ... 👏👏👏👏

بابام هر روز بدون استثنا میرفت روزنامه خبر ورزشی میگرفت‌. منم میخوندم عاشق صفحه ۴ بودم که درمورد است ...

بله گلم درسته ای جاانم منو بردین نه ساال پیش گلم خیلی هم عاالی ورزشی خیلی جنجالی بود... یادش بخیررر ...

ای جاااانم پس مچت رو گرفتم بللاااااچه ...موفق باشی گلم ...الان خوبه سواد داری میتونی بخونی ولی دیگه ...

💕اره واقعا یاد گذشته افتادم .یه بغض عجیبی کردم.کاش یکی بهم میگفت دیگه اون روزا برنمیگرده‌.هنوزم روزنامه هس؟ خیلی دوست دارم یخونم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
نخواستین زبان ادامه بدین؟میگم میشه توی کشور غیر زبان انگلیسی زبان انگلیسی تدریس کرد؟و بجز هلند کدوم ...

ببین توی هلند تقریبا همه انگلیسی میدونن

منم دوس داشتم یه رشته دیگه رو دنبال کنم

بستگی داره چند درصد جامعه انگلیسی بلد باشن و سطحشون چی باشه

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584
💕اره واقعا یاد گذشته افتادم .یه بغض عجیبی کردم.کاش یکی بهم میگفت دیگه اون روزا برنمیگرده‌.هنوزم روز ...

فدارای بغضت بشم عزیزم ..بله هست گلم از دکه های کیوسکی میتونی تهیه کنی عزیزممم ...اماا اونموقع ها چون بیشتز افراد میخریدن و میخوندن یه حس دیگه داشت البته میتونین اون حس رو زنده کنی عزیزم ...

فدارای بغضت بشم عزیزم ..بله هست گلم از دکه های کیوسکی میتونی تهیه کنی عزیزممم ...اماا اونموقع ها چون ...

اره واقعا .اگ فرصتش بشه حتما میرم تهیه میکنم.چون یاد کودکیم مینداره

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
ببین توی هلند تقریبا همه انگلیسی میدوننمنم دوس داشتم یه رشته دیگه رو دنبال کنمبستگی داره چند درصد جا ...

درسته 

پس امکانش هست؟مثلا اصن تو آسیا

میگم جز هلند چه کشوری پیشنهاد میدین 

ایتالیا چحوره