2777
2789
عنوان

بیایید عکسای شوهراتونو بذارید بدویید

| مشاهده متن کامل بحث + 2592 بازدید | 268 پست

وای عزیزم چه زوج زیبایی هستید 

از خداوند میخوام زندگی سراسر عشق و ثروت و برکتی داشته باشید❤

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حیف عمرمپشیمونم خیلی پشیمون

اخی عزیزم هیچموقع دور نیست 

زود فهمیدی خداروشکر تمومش کن 

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
نه من دوست دارم اذیت نکن😂ایشون البته سنشون بالاست جای پدر من هستن ولی خباکسمم همین مدلی بود همینقدر ...

آره میخواستم بگم سن بالاس گفتم شاید سن خودتم بالا باشه😁

بدک نیس ولی خوشگلم نیس😛😂🤣

دیدی؟

بله عزیزم براتون بهترین هارو از ته قلبم ارزو کردم❤

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

ایشالااااا 😍😍😍توپر هیکلی سفید ریش وسیبیلی به به😂دوست پسر قبلیم همشو داشت اما گذاشت رفتر نامرد🫠ا ...

واییییی هرچیزی ک من بدم میاد تو دوس داری 😭😭😭🤣

لیاقتتو نداشته سیسی ژوووون

تایپ مورد علاقت پره کهههه 

۹۰ درصد مردای ایرانی همینن 😭🤣

[army]   (:...I could see the sunshine
آره میخواستم بگم سن بالاس گفتم شاید سن خودتم بالا باشه😁بدک نیس ولی خوشگلم نیس😛😂🤣

توهمین مایه ها دوس دارم نه صرفا دقیقا ایشون،😂

نه من ۲۴سالمه 

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
اینا چیه زیر چشمش؟؟ تتو؟؟خدایی اش یکم رو سلیقه ات کار کن

ن پول دارع ن اخلاق

ن ماشین ن تحصیلات

ن کار 

بددهن هست بدبین هست 

خانواده حمایتگرم نداره

خر شدم باهاش رابطه داشتم چندین بار

هعی

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲