2777
2789

اگه کسی نامزدش فوت شده باشه و سعی کنه فراموشش کنه هرچند میدونه نمیتونه، به نظرتون بی معرفته؟ چون دیگه مثل قبل هرروز براش گریه نمیکنه بی معرفت هستم؟یا چون الان دارن ترکم میدن که هرروز نرم سرخاکش و مثلا هفته ای دو سه بار بیشتر نرم چی به نظرتون بی معرفتم؟ حس یه موجود بی معرفت رو دارم 

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐🤦🏻قرار نیست اون فوت کرده تو هم فوت کنی بشین زندگیتو بکن با کسی آشناشو

هه چقد راحت میگی خندم گرفت کاش به همین راحتی بود همه چیز

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

من فراموش کردن دوست داشتن رو قبول ندارم

چیزی به اسم فراموش کردن کسی که دوسش داری وجود نداره فقط زمان باعث میشه به جای هر دقیقه هرساعت یا هر روز کم کم هر ماه یکبار به یادش بیوفتی یه لبخند تلخ بزنی و به زندگیت ادامه بدی…  زندگی ادامه داره ما یه روز هستیم فردا معلوم نیست و دنیا هم بدون هرکسی ادامه داره این متاسفانه قسمت ناراحت کننده‌ی دنیاست که ما حتی عزیزترین فرد زندگیمون رو هم از دست بدیم دنیا به طرز عجیبی بدون هیچ تغییری ادامه پیدا میکنه و این خودمون هستیم که کم کم عادت میکنیم نه فراموش

به همین راحتیه عزیزم تو سخت میگیری خوب نیست اینجوری اصلا زندگی نمیکنی

اینکه یه هفته به ازدواجت با تالار و محضر و لباس و تمام خریدا عشقت فوت بشه به همین راحتیه؟؟؟ اینکه زنگ بزنن چرا نمیاین کت شلوار داماد رو ببرین و بگی فوت شده راحته؟؟اینکه روز عقدتون مراسم هفتمش باشه و سرخاکش مثل جنازه افتاده باشی راحته؟؟خونتون و جهازت و همه چی بمونه دود بشه عکسای روی شاسی زدتون همه چی خراب بشه راحته؟اینکه وقتی بهم خبرشو اوردن دستمو زده بودم تو در و تا دوهفته دستم ترک داشت و نمیرفتم دکتر اتل بندی کنم اگه از اینا بخام بگم تا صبح هست ولی راحته؟؟تو این سایت خیلیا با من همدردی کردن و کمکم کردن ولی بعضیاتون کاش نمک نپاشید نظر هم ندین همین کافیه یه جور میگی به همین راحتیه که کلا به کلمه داغ دیدن شک کردم!!! اره داغ دیدن به همین راحتیه منم قبل اینکه تجربش کنم همینو میگفتم ولی امیدوارم کسی تجربه نکنع!

من فراموش کردن دوست داشتن رو قبول ندارمچیزی به اسم فراموش کردن کسی که دوسش داری وجود نداره فقط زمان ...

دقیقا همه میگن سعی کن فراموش کنی ولی محالاته 

دقیقا همه میگن سعی کن فراموش کنی ولی محالاته

ببین درد ادما فراموش نمیشه مطمعن باش

فک ادما باهاش کنار میان مثله یه بچه که کنار بزرگ میشه ولی شما کنار درد بزرگ میشی خودم درد کشیدم تا بزرگ شدم .....هیچ وقت شما اونو یادت نمییره مطمعن باش باهاش کنار میایی کتاب یادت باشد بخون .....

ببین درد ادما فراموش نمیشه مطمعن باشفک ادما باهاش کنار میان مثله یه بچه که کنار بزرگ میشه ولی شما کن ...

تازگیا دارم یاد میگیرم با این درد زندگی کنم و عادت کردم که همه جا باهامه ولی من مطمعنم یه روز باز میبینمش نمیدونی چقدر دلم پر میکشه برای اون روز🥺

تازگیا دارم یاد میگیرم با این درد زندگی کنم و عادت کردم که همه جا باهامه ولی من مطمعنم یه روز باز می ...

میدونی یه چیزی هست میگه اگه همه ی ادمای دنیا مشکلاتشون روی میز بریزن هرکس مشکل خودشو بر میداره چون فقط اونه که از پسش برمییاد .راتستش همه ما باید یاد بگیریم یا دردامون کنار بیایم و راصی باشیم به رضای خدا