2777
2789
عنوان

دختری ک تو دوران عقد رابطه داشته و طلاق گرفته حالاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 47 پست
دختره خره بعد دوراشو پسر زده فهمیده هیچکی زن خودش نمیزنه دوباره ممکنه طلاق بگیرن

اگه دوباره عقد کنن پسره بتونه ینفر بهتر پیدا کنه دوباره ی شری درست میکنه که به‌م بزنه بره سراغ یکی دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا

عزیزم زندگی انقد بالا پایین داره ک 

آدم با دوتا حرف روانشناسی زرد نمیتونه چشاشو رو واقعیت‌های زندگی ببنده،بعضی وقتا باید کوتاه اومد و از حق خود زد 

وقتی رابطه داشتی تو این جامعه واقعا بد نگاه میکنن و آینده یکم سخته برات 

مردا همشونم همینن و اینکه وقتی جدا شده بودید رفته با یکی دیگه خیانت حساب نمیشه ک 

بلاخره کات بودید حالا هرچقدرم که باید حرمت نگه میداشته و نداشته اینارو ولش کن 

بنظر من برگرد سر زندگیت 

عزیزم زندگی انقد بالا پایین داره ک آدم با دوتا حرف روانشناسی زرد نمیتونه چشاشو رو واقعیت‌های زندگی ب ...

من نیستم من‌خودم دوز مسر دارم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

چرت و پرته که پشیمونه و دوسش داره فقط بهترشو پیدا نکرده بعدشم من به شخصه ادمی که قبل من با کسی حتی ح ...

حرفو ک‌همه زدن

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اگه دوباره عقد کنن پسره بتونه ینفر بهتر پیدا کنه دوباره ی شری درست میکنه که به‌م بزنه بره سراغ یکی د ...

واقعا از این‌زمونه هم هیچی بعید نیس

این الان‌ مطلقه محسوب میشه و در شناسنامه‌اش اسم شوهر قید میشه .

جدییی

ینی الان اسم پسره تو شناسنامشه

ن اینطوریام نیست من پسرای زیادی دیدم که اینطور نبودن

من خودم ندیدم 

خیلی کم پیش اومده

این دیگه خیلی خره با اینده خودش بازی میکنه اسمش هم میندازه دهن مردم

خیلی مردا فقط خودشون مهم هستن نه ابروشون چون مردسالاری و اخرش میگن‌ین مقصر و بی ارزشه 

خودشیفته ان و خودخواه