لیلی_ومجنون مدیر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1582 عنوان فیلم دختر امپراطور رو کی دیده | مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 18 پست اون پسر بچه کیه که اون مرد لال ازش نگه داری میکنه؟ تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم دیروز | 20:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مها۸۷ عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 129 اون پسری که شاهزاده میگن بهش و ب ظاهر عاشق اون خواهر بدجنس سوریانگ شده چیه امپراطور میش؟ اون پسر خوده امپراتوره ولی امپراطور برای اینکه جونش حفظ بشه الکی گفته این پسر برادرمه چه نیازیست به خونخواهی دشمن وقتی به گنهکاری ما دوست شهادت میداد🦋
مها۸۷ عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 129 و پسر برادرشو گفته پسر خودمه و ولیعهد کرده که اگه خطری جان ولیعهد را تهدید کرد اون کشته بشه نه پسر خودش چه نیازیست به خونخواهی دشمن وقتی به گنهکاری ما دوست شهادت میداد🦋
rozhiii___a عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 585 اون پسر خودش نیس نان نیانگ چیه که سودیانگ رو دوست داره؟ نانگ میانگ پسر خودش نیست
لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1582 و پسر برادرشو گفته پسر خودمه و ولیعهد کرده که اگه خطری جان ولیعهد را تهدید کرد اون کشته بشه نه پسر خ ... چه بدجنسه من فکر میکردم امپراطور خوبه پس سودیانگ اشتباه میکنه ک فکر میکنه خواهر برادرن تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم