2777
2789
عنوان

حسرت پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 63 پست
منی که الان پزشکی ام بهت میگم گول این پیج میج ها رو نخور تو اینستا و اینور و اونورهمه کسایی که میام ...

میشه منو راهنمایی کنید من پارسال رتبم ۲۰ هزار شد از اخر مهر شروع کردم روزی تقریبا ۱۰تا ۱۱ساعت نیخونم ۱۵۰تا تست میزنم بنظرت چطوره مرور اخر شب و عمومیم اضافه کردم این هفته

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
منی که الان پزشکی ام بهت میگم گول این پیج میج ها رو نخور تو اینستا و اینور و اونورهمه کسایی که میام ...

خدا خیرت بده ک حقیقت رو میگی 

خداوکیلی خیلی خیلی سخته حجم درساشون وحشتناک زیاده بقول تو بااید ساعت مطالعه بالایی داشته باشن 

عزیزم دندانپزشکی هم همینجوریه؟ درسای دانشگاهشو میگم همینقدر سخته ؟ 

و اینک شما ک الان دانشجوی پزشکی هستید روزی چن ساعت برا دانشگاه باید درس بخونید؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا هر کاری سخته خودش رو داره

منم قبول دارم سخته

ولی انگار یه حسرتی تو دلم هس که تمومی نمیشه

میشه منو راهنمایی کنید من پارسال رتبم ۲۰ هزار شد از اخر مهر شروع کردم روزی تقریبا ۱۰تا ۱۱ساعت نیخونم ...

من از دهم خوندم و رتبم بد نبود ولی بهتر میتونست باشه

به نظرم عمومی ها رو جدی بگیر 

از الان بخون

روتین دو ساعته

من خواهرم هم که کنکوریه اینو بهش میگم

من از دهم خوندم و رتبم بد نبود ولی بهتر میتونست باشهبه نظرم عمومی ها رو جدی بگیر از الان بخونروتین د ...

مرسی هرشب بخونم یه درس متفاوت باشه؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
خدا خیرت بده ک حقیقت رو میگی خداوکیلی خیلی خیلی سخته حجم درساشون وحشتناک زیاده بقول تو بااید ساعت مط ...

دقیقا 

دندان پزشکی هم سخته البته ولی حجم درس پزشکی خییلی بیشتره

من الان که اومدم مرخصی شهرمونم روزی ۱۲ ساعت اینجا میخونم

ولی وقتی خوابگاهم روزی ۱۶ ساعت میانگین درس میخونم

شبا مخصوصا

وای من هر کسی رو میبینم کادر درمان و پزشک همه ناراضی هستن خدایی خیلی سخته خدا بهشون توان و انرژی بد ...

عزیزم من خودم پیراپزشکی میخونم

و از خیلیا این حرفا رو شنیدم

و متاسفانه حقیقتم هست

ولی

یکی از اساتیدمون حرف خوبی زد

گفت خیلیا میگن پول تو آرایشگریه و رشته های ما پول نداره و ما ناراضی‌ایم وفلان

خب اگه ناراحتن و واقعا اونجا بهتره برن دنبال چیزی که فک میکنن خوبه!

کلا هر کاری سخته خودش رو دارهمنم قبول دارم سختهولی انگار یه حسرتی تو دلم هس که تمومی نمیشه

من دوستم امسال چهارمین سالیه که کنکور میده

چون واقعا دوست داره پزشکیو 

اگه واقعا دوست داشته باشی انقدر میخونی تا بشه

البته توصیه نمیکنم بمونی

من از دهم خوندم و رتبم بد نبود ولی بهتر میتونست باشهبه نظرم عمومی ها رو جدی بگیر از الان بخونروتین د ...

پارسال ما چند نفر بودیم هممون دبیر زیست ،دوستای دانشگاه

همه پزشکی قبول شدن

ولی من بخاطر اون خواستگارم نتونستم تا اخر برم

جالب اینجا هس با رتبه های سال97مون که دبیری قبول شدیم الان پزشکی قبول میشن

ولی متاسفانه این امتحان نهایی سال دهم،یازدهم دوازدهمی که ما نداشتیم خیلی کار رو سخت میکنه