2777
2789
عنوان

حسرت پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 63 پست
علاقه دارم وگرنه که نه توش پوله نه راحتی

سنت کمه عزیزم

اگه واقعا علاقه و هدف داری

ناامید نشو و شروع کن

(هر چند که از نظر من کسی که واقعا علاقه داره به خاطر ازدواج و خواستگار هدفشو رها نمیکنه)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرهنگیان دبیری زیستالبته همون سال که فرهنگیان رفتم رادیولوژی هم قبول شدم

خب پس الان یه شغل ثابت داری

برای بار دوم تلاش کن

البته این بار کنار شغلت

پی زمینه هم ک داری 

منی که الان پزشکی ام بهت میگم 

گول این پیج میج ها رو نخور تو اینستا و اینور و اونور

همه کسایی که میام پزشکی عاشقش نیستن

یا به اجبار خانواده اومدن

یا فشار درس های دانشگاه تهش مجبور به خود.کشی شون میکنه

یا اینکه طرف اصلا بعدا نمیاد سمت طبابت

ببین این شغل فقط مناسب کسایی که روزی ۱۵ ساعت بکوش تلاش کردن براشون روتین باشه

دیوانه وار عاشق رشته شون باشن و...

به نظرم بچسب به کارت و زندگیت

پیراپزشکی هم که خوبه

من خیلی درس خوندم شب و روز یه سالم‌پشت کنکوروایستادم روزی 13ساعت میخوندم خواب 7ساعت همه روزاتکراری بودن میخواستم دکترشم خیلی تلاش کردم ولی قبول نشدم وازرشته تجربی رفتم مهندسی کامپیوتر 

والان شوهرم مسخره میکنه میگه میخواستی پرستارشین ولی مهندس شدین گفتم خداروشکرپرستارنشدم شغله مگه انقدرسخته منم به رشتم علاقه دارم اونم میگه علاقه داشتی یکم بالب تاپ کدمیزدی درصورتی که من واقعاوقت ندارم وجایی که وقت باشه کارمیکنم

خب پس الان یه شغل ثابت داریبرای بار دوم تلاش کنالبته این بار کنار شغلتپی زمینه هم ک داری

البته میشه سوم

پزشکی قبولیش سخته باید وقت داشته باشی بخونی

نمیدونم شاید من دارم بهونه میارم

البته میشه سومپزشکی قبولیش سخته باید وقت داشته باشی بخونینمیدونم شاید من دارم بهونه میارم

راستش داری بهونع میاری

برای کسی سخته ک بار اولشه

شما کلی وقت داری برای خوندن

ساعت کاری انچنانی ک نداری 

دندون وداروسازی هم خوبن ها. پزشکی آدم راپیر میکنه ولی حالاکه بحث علاقه است مطمئن باش باسن26عقب نیستی. ببین من همه دوستهام کنکورازاد پرستاری ومامایی قبول شدن ومن کنکورازادندادم چون حمایت کننده مالی نداشتم. معلم شدم. اصلا اعصاب وعلاقه ندارم بهش. ولی پشیمونم که چراازاول کنکورندادم بعدازدواجش ومامایی بخونم وتخصصم رابگیریم الان 30سالمه ولی به خاطر مشکلات زندگی وبچه داری انگیزه ندارم بخام بخونم

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

حسر ت چیز تلخیه .شکستم همینطور.جفتشو تجربه کردم.ولی همیشه اوضاع اینطوری که ما می‌خواهیم نیست، با این سن می‌تونستی ارشد بگیری و برا دکتری بخونی بشی استاد همون پزشک ها برا درس فیزلوژی و اینا...تک بعدی زندگی نکن و اینکه برای هیچ کاری دیر نیست فقط خیلی کارا ارزشش رو ندارن ! 

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔