2777
2789

سلام قراره ماه بعد اقدام کنم برا بارداری چون باید فولیک اسید بخورم ولی الان سونو دادم،ماه بعدم باید تکرار کنم؟یا نیازی نیستش!برا ماه بعد دیگ این تعداد فولیکول ندارم درسته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز چندم سیکلت بود این سونو؟ و دارو چی استفاده کردی؟

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

روز ۱٠هیچ دارویی،تازه شروع کردم به خوردن فولیک اسید و ویتامین دی

پس خیلی خوبه عزیزم

بدون دارو عالیه

ماه بعدم ممکنه همین باشه شایدم بهتر باشن. با تغذیه سالم و ورزش سایزشون بین ۱۸تا ۲۲ بشه راحت باردار میشی. البته اگه همسرت هم مشکلی نداشته باشه.

امیدوارم زود یه نی نی بیاد تو دلت.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

پس خیلی خوبه عزیزمبدون دارو عالیهماه بعدم ممکنه همین باشه شایدم بهتر باشن. با تغذیه سالم و ورزش سایز ...

همسرم ازمایش اسپرم داد مشکلی نداشت میتونی تفسیر کنی؟

پس خیلی خوبه عزیزمبدون دارو عالیهماه بعدم ممکنه همین باشه شایدم بهتر باشن. با تغذیه سالم و ورزش سایز ...

ممنون عزیزم،ماه بعدم تکرار کنم سونو رو؟یا اقدام کنم

همسرم ازمایش اسپرم داد مشکلی نداشت میتونی تفسیر کنی؟

آره بذار

ممنون عزیزم،ماه بعدم تکرار کنم سونو رو؟یا اقدام کنم

نیازی نیست سونو بدی هر بار

همین ویتامین ها رو بخور و استرسم نداشته باش تا زود نتیجه بگیری. ببین احتمال دو قلو باردار شدنم داریا، تو خانواده مادریت دوقلو دارین؟ 

نیازی نیست سونو بدی هر بارهمین ویتامین ها رو بخور و استرسم نداشته باش تا زود نتیجه بگیری. ببین احتما ...

زووود جواب بده عزیزم دل تو دلم نیس🥺😍از کجا متوجه شدی؟