2777
2789

بچها یه قضیه ایی براتون‌میگم‌شما نظرتون رو بگید

فکر کنبد دختری که ۳ سال عقد بودن و رابطه و اینام داشتن

بعد سر دعوا خانواده ها این دختره از نامردش طلاق گرفت 

تو دوران عقد بودن ۳ سال ک بهشون اون دوران طولانی ضربه زد واقعا

حالا ۱ سال و نیمه ک طلاق گرفته ولی خب باز دوسش داره کم و بیش

هفته پیش باز پسرع اومده خاستگاریش 

و حالا سر مسائلی باز خانواده ها توافق کردن و مشکلاتشون برطرف شد 

پسره این یک ساله حتی به منم‌میومد پیغام‌میداد و گاهی من‌میدیدم در خونه دختره منتظر نشسته ک نامزد قبلیشو ببیته ولی خانواده ها نمیزاشتن ولی پسره خیلی میومد

ولی مشکل اصلی اینه پسره این ۱ ساله رفته با چند تا‌دختر رفیق شده ، خودش اومده همه رو بهش گفته که من با کسی رفیق بودم و پشیمونه و تموم هرکاری بوده کرده و قسم میخورد ک من اگ‌دوسش نداشتم‌بهش نمیگفتم‌کارامو 

شما‌بودید چیکار میکردید تو این موقعیت؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

موقعیت‌پسره رو درنظر بگییرید 

مخالفت هارو برا خانواده ول کنید

نظرتون راجب پسره

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب هرکس باشه دوران میزنه اونم‌یه آدم نرمال بوده انتظار گریه و زاری نداشته باشه 

بحث رابطه گفتی هردختری یه روزم عقد باشه ممکنه رابطه‌ داشته باشه پس بعد جدایی ما میگیم اون دختر زن قانونی و شرعی اون اقا بوده فرقی نداره چه مدت ولی زنش بوده 

حالا دختره مشکلش چیه ؟ اگه نمیخواد دیگه راهش نده 

حاجی بعد از شدن رفته با یکی دیگه 

جرم که یا خیانت که نکرده 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
خب هرکس باشه دوران میزنه اونم‌یه آدم نرمال بوده انتظار گریه و زاری نداشته باشه بحث رابطه گفتی هردختر ...

مشکلش میگه اون یکسال ک طلاق گرفتیم با کسی رفیق شده

حاجی بعد از شدن رفته با یکی دیگه جرم که یا خیانت که نکرده

نفهمیدم

مشکلش میگه اون یکسال ک طلاق گرفتیم با کسی رفیق شده

خب راستش من هم اگه خودم پسر بودم تو اون تایم با کسی دوست میشدم پسره نرماله به نظرم‌جدایی هم سر خانواده ها بوده نه مشکل شخصی 

کار پسره هم به هیچ وجه خیانت نیست

خب راستش من هم اگه خودم پسر بودم تو اون تایم با کسی دوست میشدم پسره نرماله به نظرم‌جدایی هم سر خانوا ...

پس ینی خیانت نیس