2777
2789
عنوان

اگ دختری طلاق بگیره از شوهرش

146 بازدید | 11 پست

بچها یه قضیه ایی براتون‌میگم‌شما نظرتون رو بگید

فکر کنبد دختری که ۳ سال عقد بودن و رابطه و اینام داشتن

بعد سر دعوا خانواده ها این دختره از نامردش طلاق گرفت 

تو دوران عقد بودن ۳ سال ک بهشون اون دوران طولانی ضربه زد واقعا

حالا ۱ سال و نیمه ک طلاق گرفته ولی خب باز دوسش داره کم و بیش

هفته پیش باز پسرع اومده خاستگاریش 

و حالا سر مسائلی باز خانواده ها توافق کردن و مشکلاتشون برطرف شد

پسره این یک ساله حتی به منم‌میومد پیغام‌میداد و گاهی من‌میدیدم در خونه دختره منتظر نشسته ک نامزد قبلیشو ببیته ولی خانواده ها نمیزاشتن ولی پسره خیلی میومد

ولی مشکل اصلی اینه پسره این ۱ ساله رفته با چند تا‌دختر رفیق شده ، خودش اومده همه رو بهش گفته که من با کسی رفیق بودم و پشیمونه و تموم هرکاری بوده کرده و قسم میخورد ک من اگ‌دوسش نداشتم‌بهش نمیگفتم‌کارامو 

شما‌بودید چیکار میکردید تو این موقعیت؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقعیت سختیه

ولی واقعا پسرا همشون از چشمم افتادن 

هرچی اطرافم دیدم و تو نینی سایت دیدم همه فکر و ذکرشون دختر بازی و این داستاناس البته نه همه

ولی اکثریت

واقعا ناراحت کنندس که نمیتونن وفادار بمونن 

دلیلشون مشکل خانواده ها بوده که جداشدن؟خب اگه بخوان دوباره بهم برگردن خانواده باز دخالتای بی مورد کنن باز روز از نو میشه به اصل مطلب بچسبه.این وسط دخترا و اینا نبوده .

رفیق شده یا رابطه و ....

نگفت اینارو بهم

ولی احتمالا رابطم داشته دبگ 

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

رابطه ای که بخاطر دعوای خونواده ها بهم بخوره بازم بهم میخوره

این مورد رو فاکتور بگیریگ

ما اصلا از روحیات و اخلاقیات اون دختر خانم و آقا پسر چیزی نمیدونیم به نظرم اینجا از کسی راهنمایی نخو ...

اصلا مشاور نمیرن

نمیدونم‌چرا