2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون تا دیروقت سرکاره

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 26 پست
اره ولی برای ایران میشه تفریح 🥲😄😄اگه مشکل مالی نداری برای بچه پرستار بگیر و خودت کلاس وززشی زبان ...

کلاس موسیقی میرم 

مامانم هست بچه رو نگه میداره تا برم کلاس 

دیروز اتفاقا کلاسشو داشتم همون روز حالم بهتره 

شاید یه سفر برم حالم بهتر بشه که اونم میگه الان وقت ندارم 

یعنی مردشور خودشو کارشو باهم ببرن😐😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میرم سرکار عزیزمولی کار که تفریح نیست روحم خسته اس

منم خستم

شوهرم صبح میره، شب دیر میاد 

هرچی خراب باشه درست نمیکنه، اهمیت نمیده، یه رستوران نمیریم، پارک با ما نمیاد، 

منم خستم فقط دیگه بیخیال شدم و اهمیت نمیدم

زیاد هم بهش زنگ نمیزنم 

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 

اسی تاپیکت قفل بود. برای تولد شوهرت اگر زنداداش رانگفتی واستوری گذاشتی ری اکشن شون رابیابگو. خیلی بدم میاد ازاینجورادمهاکهدخوشیشون بابقیه اس. خونه مادرشوهرهتل

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

سلام اسی ببخشید اومدم تو این تاپیکت چون اونجا قفل بود. اسی جان من کار اشتباهی ندیدم از داداشتون و زنداداشتون و اتفاقا تبریک میگم به تربیت مادرتون که همچنین. پسری تربیت کرده که از همین حالا لازم میدونه هر جی رو گزارش بدن. اینا هم اگه اومدن نهار چون گفته بودن برای نهار میان و اومدن اونجا نهار خوردن چدن مادرتون تدارک دیده هیچ کار بدی نکردن من اینجور برداشت کردم که مادرتون و خودتون ناراحتیم که چرا با خانواده زنش از حالا جیک تو جیک میره بیرون و از الان دارن میکشند سمت خودشون. و این حرفها ولی اینا هیچ کار بدی نکردن از الان دیونه خودتون رو شکراب نکنید و با شخصیت رفتار کنید مثل همیشه

از من دیر نمیاد ولی 

۷میره تا ۷یا ۶شب 

بعد میاد تو گوشیه تا وقت شام بعدم شام 

و همچنان گوشی ب دست ...

ساعت ۹هم میخابه 

منم خیلی حس تنهایی دارم ...

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20