2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید میشه قانونی که صریحا گفته فقط پدر میتونه شناسنامه بگیره رو بیاری؟؟

شناسنامه رو مادر هم میتونه بگیره به خصوص اگه ازدواج قانونی ثبت شده باشه.؟؟

جدی اگه قانونی هست ممنون میشم بگید برم بخونم 

ببخشید میشه قانونی که صریحا گفته فقط پدر میتونه شناسنامه بگیره رو بیاری؟؟شناسنامه رو مادر هم میتونه ...

مرد که بخواد اینکارو بکنه تا خانوم سرپا بشه بره دنبال شناسنامه رفته شناسنامه با اسم دلخواهش رو گرفته اومده😐

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودش آخر راه میاد باهام میره همونو میزاره 

واسه دخترم که همینجور شد

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍
قانون نگفته فقط پدر

مادر فقط در صورتی میتونه شناسنامه بگیره که پدر نباشه که برای گرفتن شناسنامه اقدام کنه. مثلا مفقود شده باشه. که چنین مردایی حی و حاضرن و مفقود نشدن فقط میخوان اسمی که خودشون میخوان رو بجه باشه 

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
مرد که بخواد اینکارو بکنه تا خانوم سرپا بشه بره دنبال شناسنامه رفته شناسنامه با اسم دلخواهش رو گرفته ...

بحث اینکه کی زودتر بجنبه خوب واضحه ولی اینکه میگین قانونا باید شناسنامه رو پدر بگیره واقعا هیچ ربطی نداره!!والدین باید شناسنامه رو بگیرن اینکه قانون گفته فقط پدر باث بیاد امضاشو بزنه تحویل بگیره و این جور چیزا رو بچسبونی به قانون خوب قانونشو بگین ما هم در جریان باشیم

مرد که بخواد اینکارو بکنه تا خانوم سرپا بشه بره دنبال شناسنامه رفته شناسنامه با اسم دلخواهش رو گرفته ...

خب این ربطی به قانون نداره به وجدان مرد بستگی داره.

قانون گفته والدین میتونن شناسنامه بگیرن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
ببخشید میشه قانونی که صریحا گفته فقط پدر میتونه شناسنامه بگیره رو بیاری؟؟شناسنامه رو مادر هم میتونه ...

فقط در صورتی که پدره نباشه که بره شناسنامه بگیره ( به خاطر اختلافات خانوادگی یا تو رابطه نامشروع یا مفقود شدن) مادر میتونه شناسنامه بگیره

فقط در صورتی که پدره نباشه که بره شناسنامه بگیره ( به خاطر اختلافات خانوادگی یا تو رابطه نامشروع یا ...

قانون ترتیب مشخص کرده درسته به معنی نهی کردن نیست.

مادر هم میتونه بگیره لازم نیست حتما پدر باشه 

قانون ترتیب مشخص کرده درسته به معنی نهی کردن نیست.مادر هم میتونه بگیره لازم نیست حتما پدر باشه

میتونی از یه وکیل بپرسی.تا زمانی که پدر زنده و حاضره مادر نمیتونه شناسنامه بگیره