2777
2789
عنوان

چرا یادم نمیره همسر سابقمو😭

230 بازدید | 23 پست

ازدواج کردم فکر میکردم دوباره عاشق شدم ...

دوباره میتونم زندگی کنم  اما.....

نگین حتی فکرشم خیانته دست خودم نیست گاهی تو خاطرات گذشته سیو میکنم و اشک میریزم

همسر سابقم اعتیاد داشت و منو بچمو ول کرد و رفت هیچی نداشت نه اخلاق نه ....ولی دست خودم نیست گاهی دلتنگ میشم و حالم بشدت بده افسردگی گرفتم...

درخواست دوستی ممنوع❌❌❌❌❌❌❌❌❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندوقت بعدطلاق ازدواج کردی؟

ما کلا قبل از طلاق هم جدا زندگی میکردیم اون رفته بود پی اعتیادش

از اخرین باری که دیدمش نزدیک چهار ساله میگذره

ما کلا قبل از طلاق هم جدا زندگی میکردیم اون رفته بود پی اعتیادشاز اخرین باری که دیدمش نزدیک چهار سال ...

عزیزم ب این فکر الان ی زندگی جدید ی فرصت جدید دراختیارت خودتم میدونی ک چی باعث جداییتون شد پس بشین دلیل طلاقتو مرور کن 

طبیعیه 

من اینطوری بود جتی الان گاهی یادم میوفته 

وقتی میشنوم واسه همسر فعلیش چه مرد با اقتداری شده منم دلم میگیره چون سر من ذره ای غیرت نداشت 

اما خب  زن دومش گناهی نداره  اون اقا قسمت من نبوده 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
طبیعیه من اینطوری بود جتی الان گاهی یادم میوفته وقتی میشنوم واسه همسر فعلیش چه مرد با اقتداری شده من ...

از من چهار ساله گذشته

به فکر کردن به گذشته احساس میکنم حسی به همسرم ندارم