2777
2789
عنوان

حالم بده دانشجو ها میشه بیایین

170 بازدید | 17 پست

چیکار کنم بچه ها

میخوام انصراف بدم 

میگن ترم ۱۵ میل باید بدی

یعنی من الان باید ۵۰ تومن بدم

از رشتم متنفرم و داره عمرم تلف میشه

واقعا لاعی نیس انصراف بدم دیپلمم رو بگیرم برم دنبال کنکور  مجدد؟

هر کی لایکم کنه ایشالا پنج قلو حامله شه.... پنج تا پسر سیبیل کلفت اسماشونم باشه گرگعلی ناصر یعقوب ابراهیم غلام رضا همیشه واست قیافه بگیرین🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشته ات چیه عزیزم؟

معماری

هر کی لایکم کنه ایشالا پنج قلو حامله شه.... پنج تا پسر سیبیل کلفت اسماشونم باشه گرگعلی ناصر یعقوب ابراهیم غلام رضا همیشه واست قیافه بگیرین🤍
میشه یکاری کنی اخراجت کننیا کلا انتخاب رشته نکن خود بخود حذف میشی

خو اینطوری که باید علاوه بر هزینه انصراف جریمه هم بدم

خو اینطوری که باید علاوه بر هزینه انصراف جریمه هم بدم

یکی از دوستای من اون زمان دانشگاه ول کرد  اونم میخواست انصراف بده 

پولیم نداد

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
یکی از دوستای من اون زمان دانشگاه ول کرد اونم میخواست انصراف بده پولیم نداد

تونست کنکور بده؟

معماری

منم معماری خوندم بهترین خاطراتم بود اگر کمک میخوای تو درسا بهم بگو😍

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
منم معماری خوندم بهترین خاطراتم بود اگر کمک میخوای تو درسا بهم بگو😍

بیا درک و رفتار سازه رو برام پاس کن🤣

بیا درک و رفتار سازه رو برام پاس کن🤣

بخونش اگر علاقه داری هر مبحثش میتونه جذاب باشه... اگر کتاب گلابچی هست باسوادت میکنه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀