2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 97 پست
وام کرد رفت بعد ۸ سال ازدواج کرد با دختر خالش اونم بدون خبر یک سالو نیم‌گریه و زاریو اه و نفرین کردم ...

الان اون زندگیش خوبه حتما؟🥺

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

مرگ!دلم لک زده فقط یه باردیگه بوش کنم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش رفت بعدها فهمبدم بهترکه رفت.اما گاهی دلم واسه اون حس تنگ میشه

الان ازدواج کردی ؟؟🥺🥺

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

یکی مزاحم من شد رفت با اون دعوا کرد برگشت منو بلاک کرد و تمام شد

خیلییییی خوشحالم ک رفته الان هرباری ک میبینمش خبرش میاد یا خبرشو میارن میگم خدایاااا حکمتتو شککککز

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
عشق چرت و پرت نوجوانی که عشق نبود

اولین عشقی ک از نظرت عشق بود چطور؟

انقد منو میشناخت تک ب تک منو حفظ بود من ی سلام خوبی میفرستادم میگفت اول بگو از چی ناراحتی هوامو خیلییی داشت نازمو میکشید مثل دوتا رفیق پایه هم بودیم خیلی خاطر همو میخواستیم اومد عروسی داداشم از اونجا ک برمیگشته خونه تصادف کرد و اسمونی شد حسرتش تا قیامت رو دلم موند💔

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
عشق اول خرکیه فقط اسمش یادمه چون هم اسم همسرم بود😂سنم کم بود اشتباه زیادداشنم وکات همون بهتر ک کات ...

با همسرت سنتی ازدواج کردی بعدش؟

الان یه عشق واقعی رو دارم تجربه میکنمولی آخرش جدائیه، چون هیچ جوره به هم نمیرسیماین واقعآ دردناکهاز ...

الهی جیگرم چرا جدایی؟

من چون بهم یدجور پشت کرد بدجور فحشم داد دوسدارم برگرده چون وابستشم

الهی بمیرم چند وقته رفته؟

با همسرت سنتی ازدواج کردی بعدش؟

نه من مخالف ازدواج سنتیم عشق واقعیو باهمسرم تجربه کردم عشقای قبل اون واقعا سوتفاهم بود

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻