2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من لباس خونگی دلم می خواد سفارش بدم ولی به خیاط محله امون گفتم بدش آمد 

گفتم شلوار خونگی هم می دوزید؟ با یه لحن بدی گفت یه شلوار خونگی دیگه خودتون بدوزین! (کلا اعصاب نداره)

آخه یه موقع ما با یه پارچه و جنس خاص دوست داریم شلوار خونگی داشته باشیم 

یا مثلا تاپ برای تو خونه ، یا بلوز و شلوار سر همی برای بچه ، چه تابستونی چه زمستونی 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

الهی مریم خانوم گل وسوسه شدم پاشم برات بدوزم اما حیف باید اول تاپلکسو تحویل بدم به دبیرمون بعد پاشم کارمو راه بندازم کاش یجوری داشتمت وقتی شروع کردم بدوزم بهت بدم 

ایشالا  اینک زدم واس نی نی سایتیا مجانی کار میکنم😂❤️‍🩹

خیاط خانومِ ...♡

الهی مریم خانوم گل وسوسه شدم پاشم برات بدوزم اما حیف باید اول تاپلکسو تحویل بدم به دبیرمون بعد پاشم ...

عزیزم فدات بشم انشالله خیاط معروفی میشی وپر روزی با این قلب مهربونت 🤍 همین که میبینم اینقدر مهربونی کلی ذوق کردم .موفق باشید 

من لباس خونگی دلم می خواد سفارش بدم ولی به خیاط محله امون گفتم بدش آمد گفتم شلوار خونگی هم می دوزید؟ ...

وا مگ خیاط نیس خوبه پولشو میگیره چ لحنی

والا من اگ بجاش بودم میدوختم حالا چ با هزینه باشه چ بی هزینه چون رشتم خیاطی هستش و علاقه شدید دارم فقط دوس دارم با خیاطیم یکیو خوشحال کنم ی چی بدوزم خوشحال بشن

خیاط خانومِ ...♡

عزیزم فدات بشم انشالله خیاط معروفی میشی وپر روزی با این قلب مهربونت 🤍 همین که میبینم اینقدر مهربونی ...

جان منی خانومی انشالله توام سلامت و سربلند باشی

مهربونی از خودته میتونی یجوری منو داشته باشی وقتی کارمو شروع کردم بتونم این شلوارو برات بدوزم؟

خیاط خانومِ ...♡

وا مگ خیاط نیس خوبه پولشو میگیره چ لحنیوالا من اگ بجاش بودم میدوختم حالا چ با هزینه باشه چ بی هزینه ...

انگار یه جورایی بی کلاسی می دونست که گفتم شلوار خونگی برام بدوزین!  

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟