2777
2789
عنوان

آقابیایین یه خواستگار برام اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2969 بازدید | 157 پست
آخه بابا چرا نمیفهمین پسره از یه خانواده بود که باباش معتاد بوده مرده بعد تو یه محله ی ضعیف خونه اجا ...

استارتر متاسفانه همه چی این جامعه بهم ریخته...شما کاملا حق

داری ...نمی‌گم همه ولی اکثر خانواده های پسرا انقد پر توقع و توهمی شدن ک فکر میکنن دیگه خواستگاری هر دختری برن نه

نمیشنون ...اگه خانواده پسر سطح پایینی داشتن اما خودش جنم داشت و خودشو کشیده بود بالا و حداقل خودش تا حدودی هم

سطح شما بود باز ی چیزی...از قدیمم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ناراحتم حتی از خالم هم خجالت میکشم احساس میکنم میره به همه میگه

درکت میکنم. کاش مردم بتونن جلو دهنشون رو بگیرن.

و اینکه آدم میمونه بعصی اوقات بعضی ها چی پیش خودشون فکر میکنن یه ادم داغون رو برای خواستگاری معرفی میکنن.

مثلا خواهر من فوق لیسانس بود سرکار میرفت حقوق خوب داشت. بعد یکی زنگ اجازه بگیره شمارمون و بده به یه خانواده ای.... پسره تو مغازه پارچه فروشی باباش تو کوچه پس کوچه بود کار میکرد. حقوقشم به اندازه وزارت کار بود که باباش بهش میداد و دیپلم بود. خونه ام انگار طبقه بالای خونه باباش بود. 

ما گفتیم نه آشنامون میگفت وا؟! چرا میگید نه مگه چه مشکلی داره؟ چی دیگه میخواید داشته باشه؟

بیچاره😑

اسی چندسالته؟؟

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
استارتر متاسفانه همه چی این جامعه بهم ریخته...شما کاملا حقداری ...نمی‌گم همه ولی اکثر خانواده های پس ...

خب منم همینو میگ بابا همه که از شکم مامانشون پولدار بیرون نیومدن تازه میگفت خیالتون راحت باشه پسرم معتاد نیس هیچ مشکل جسمی ام نداره😂

من اگه یه آدم سطح پایین خواهر زادم ازم خواستگاری کنه خودم ردش میکنم اصلا به خواهرم نمیگم چه برسه دخت ...

منم همینو به مامانم گفتم احساس میکنم زنگ زد که فقط منو تحقیر کنه

27چرا؟

همینطوری عزیزم

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
درکت میکنم. کاش مردم بتونن جلو دهنشون رو بگیرن.و اینکه آدم میمونه بعصی اوقات بعضی ها چی پیش خودشون ف ...

آره خاله ی منم اصرار میکرد بذارید بیاد آخه من یه بار جدا شدم تو عقد ۴سال پیش