2777
2789
عنوان

آقابیایین یه خواستگار برام اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2909 بازدید | 155 پست

ببخشید ولی پسرها پر رو شدن. تازگیا زیاد می‌بینم پسرهایی که شغل درستی ندارن بیشتر دنبال دختر شاغلن دلیلشم کمک تو هزینه های زندگیه . اینم ماجرایی شده ! دیدم بعضیا ترجیح می‌دن کسی ندونه شاغلن که اینجور خواستگارا نیان.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پختگی لازم برای ازدواج نداری به خودت بیشتر زمان بده

از دواج نمیکنم دارم کارامو یکنم برم خارج از کشور این تاپیک فقط برای حس بدی که گرفتم زدم تو هم اگه ناراحتی مختاری آدما نمیتونن مثه هم فک کنن

ببخشید ولی پسرها پر رو شدن. تازگیا زیاد می‌بینم پسرهایی که شغل درستی ندارن بیشتر دنبال دختر شاغلن دل ...

آخه همه میدونن بابام وضعش خوبه اینو چیکار کنم جالبه فقط آدمای خیلی سطح پایین میان سمتم نه یه مرد با جنم 

😵‍💫😵‍💫😵‍💫 وای دد

یعنی تهههه بد شانسی

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
این متن رو داری از کسی میخونی که عاشق جنون وار کسی عه که تو شهر به بد قیافگی و فقیری مطلق شهرت داشته ...

آخه تو عاشقشی میتونی چشماتو‌رو هر چیزی که دوست نداری ببندی ولی من طرفو ندیدم اونم منو ندیده🤣🤣

چجوری فهمیدین

عموم با جدشو دراورد😂

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
وااااای خدای من 😔

امیدوارم کسی که لایقته بیااد تو زندگیت😻✨️

یعنی کاملا غریبه بودید ؟! همون جلسه اول پسره گفت اسید میپاشم ؟!!🤣🤣

اره والا اصلا من ندیده بودمشون انگار عاشقم شده بود تو نگاه اول😁.🤣خالم میشناختشون اما نمیدونست اینجورین .باغ دارن خالم اینا .همسایه باغشون فامیل اینان اون گفته بود و معرفی کرده بود منو دیده بود اون تو باغ.خالم میگفت من پسرو چندبار دیده بودم و فکر میکردم ادمه.

بیچاره خالم خیلی مامانم دعواش کرد اون موقع🫤

پسره لات بود اما خوش قیافه هم بود .خالمم میگه از قیافش خوشم اومده بودفکرکرده بود منم خوشم میاد😥

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
خب اینارو بگو این ک کل شهر بابات میشناسن ک نشد دلبل بالا بودن به چی میشناسن به خوبی بدی دست خیر داشت ...

بابای من کالا دستش به خیر یه جورایی مثه ریش سفیدای زمان قدیم میمونه هر کی مشکل داشته باشه میاد با بابام مشورت میکنه منظورم از این حیث بود نه شهره ی بد