2777
2789
من11. وز پریود بودم امروز تموم شدم گوش شیطون کررر🤣🥺

الان از پریودی متنفرم

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور بودم. فقط دنبال یه بهانه بودم که دنیا رو به آتیش بکشم. خیلی راجع بهش تحقیق کردم ،ولی چیز به درد بخوری نیافتم.  قرص روغن گل مغربی یکسری ها گفتن خوبه.

خودم آخرش با گرفتن حرز امام جواد علیه السلام خوب شدم.

بعضی چیزهایی که خوندم رو برات میزارم : 

آیا ماساژ درمانی علائم PMS را کاهش می دهد؟ 

مرحله PMS چرخه شما، 7 تا 10 روز قبل از قاعدگی، زمان بسیار خوبی برای ماساژ است.

اگر با علائم سندرم پیش از قاعدگی مانند سردردهای هورمونی و نوسانات خلقی دست و پنجه نرم می کنید، ماساژ درمانی می تواند با ترشح مواد شیمیایی مغزی که احساس خوبی دارند، خلق و خوی قوی را تقویت کند.

تدابیر خوراکی طب سنتی

دمنوش بابونه اثر ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد و برای گوارش و کاهش علائم سندروم موثر است.

زنجیبل باعث کاهش نشانه‌های سندروم مانند بداخلاقی، تهوع و استفراغ می‌شود.

دم کرده زعفران خاصیت ضدافسردگی دارد.

مصرف بهارنارنج برای بی‌خوابی و اضطراب مفید است.

گیاه 5 انگشت باعث تنظیم هورمون‌ها و کم شدن درد سینه می‌شود.

دارچین با خاصیت ضد التهابی و ضد اسپاسمی به کاهش علائم سندروم کمک می‌کند.

علت سندروم قاعدگی

علت دقیقی از نحوه ایجاد این سندروم در دسترس نیست اما از نظر طب سنتی در کسانی که مزاج سرد و خشک دارند، بیشتر دیده می‌شود. کسانی که به این سندروم مبتلا هستند، سردی و خشکی در مغز و اندام‌های دیگر بیشتر است. این سندروم با تغییر میزان هورمون‌ها در هفته قبل از شروع شدن خونریزی مرتبط است. همچنین دلایل دیگری مانند رژیم غذایی نامناسب، استرس، سموم محیطی و ارث روی آن تاثیر می‌گذارد.

نکته: اختلالات غددی و اختلال در سطح کلسیم و منیزیم از علت‌های دیگر سندروم پیش از قاعدگی است.