2777
2789

چی کار کنم مراسمم شیرین و شاد باشه مختلطه ۲۰۰نفر مهمون دارم خودمونی 

میخوام خیلی قشنگ بشه ولی ایده ندارم واسه ورودمون 

برنامه ای ندارم 

میشه کمکم کنین

خب که چی مثلا ؟!«»

هرچیزی که الان مد انجام نده

چندسال بعد ازمدمیفته شما میمونی و یه فیلم که ازمدافتاده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین پیشنهادم برات اینه که شبش کافی بخوابی یعنی دیشبش حنابندون نباشه فرداش عروسی حداقل یه روز فاصله بده تا هم میکاپت قشنگ‌تر باشه هم خودت انرژی کافی رو داشته باشی بعدش وقتی که میری سالن برای میکاپت سعی کن یه سری خوراکی برای خودت ببری یا انرژی زا بخری ببری که کوک باشی یکی هم سعی نکن کسی اون روزاتو خراب کنه چون ممکنه خیلی از اتفاقا بیفته که خراب بشه یا مثلاً مادر شوهرت ادا بده یا مثلاً یه سری اتفاقایی بیفته که به گوشت بخوره ناراحت بشی سعی کن اصلاً ناراحت نباشی همیشه لبخند داشته باشی انشالله همیشه به خوشی

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

به شخصه کسی زو ندیدم انحام بده پلی یک نفر انجام داد خیلی خوب بود 

بعد شام  ،حتما خدمه تالار بگید ظرف یکبار مصرف پخش کنه که غذاهای اضافیشون ببرن دلم اتیش گرفت دیدم غذای خوب داخل اشغالی ریختن

به نظرم نوازنده بیارین برای لحظه ورود. پیانو یا ویالون

واقعا قشنگه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اول اینکه خوشبخت بشین مبارکه😍😍😍

عزیزم برای ورورد میتونی گلبرگ ب جای نقل اینا رو سرت بریزن

برا رقص دو نفره حباب عالیه قشنگ میشه😍

ب هیچی فک نکن فقط ب فکر حال خودت باش امیدوارم بهترین خاطره هات برات بمونه

راستی شما ه دی جی رو بگیر با دی جی آهنگ های درخواستی رو هماهنگ

دوستاتون دعوت کن 

ایده ورودی معمولا خود فیلم بردار میگه ولی میتونی فیلم هم ببینی 

اگه کفشت پاشنه داره فقط تو تالار بپوش 

لباس با پف و ژپون بزرگ انتخاب کن راه رفتن باهاش راحت تره 

تو آرایشگاه مغزیجات با خودت ببر چون بخاطر استرس میل به غذا نداری تیکه خوری کن 

سعی کن اصلاحتم با تیغ انجام بدی تا صورتت جوش اتفاقی نزنه

چقد خوب که ۲۰۰نفرین و خودمونیمن واسه جشن بله برونم ۶۰۰نفر بودن😕😕💔همیشه ناراحتم دلیلی نداشت به همه ...

نه من نزاشتم گفتم دلم میخاد فامیلای درجه یک باشه به خودمون خوش بگذره فقط

خب که چی مثلا ؟!«»
چقد خوب که ۲۰۰نفرین و خودمونیمن واسه جشن بله برونم ۶۰۰نفر بودن😕😕💔همیشه ناراحتم دلیلی نداشت به همه ...

۲۰۰ نفر بنظرت خودمونیه 

خیلی زیاده که

تا اونجایی که میدونم خودمونی به ۵۰ نفر میگن

اول اینکه خوشبخت بشین مبارکه😍😍😍عزیزم برای ورورد میتونی گلبرگ ب جای نقل اینا رو سرت بریزنبرا رقص د ...

اتفاقا اره تو فکر دارم گلبرگ بخرم بدم مامان خودم و همسرم بریزن تو سرمون

خب که چی مثلا ؟!«»