2777
2789
عنوان

خانمی ک خیانتش اثبات بشه دادگاه مهریه میده بهش ایا 🥴😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 74 پست
اطلاعات غلط ندین من یکیو میشناسم خانمه خیانت جنسی کرد و سر رابطه شوهرش گرفتتش با مدرک چون فهمیده بود ...

عهههههه 🥲 نمیدونم والا

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

نه عذاب وجدان نگیر.تقصیرارو انداختن گردن خانمش

ای خدا🥲

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی اگه تو حالت زنا هم بگیرنش مهریه و حضانت بهش تعلق میگیره

ینی اشتباه کردم...... 

عزیزم مهریه ربطی به خیانت نداره ودر هر صورت به خانم تعلق میگیره وهیچ چیزی نمیتونه این حقو ازش بگیره .درمورد حضانت هم اگه فرزند زیر ۷سال باشه حضانتش بامادره 

وحالا اگه بالای ۷ باشه دختر تا ۹سالگی وپسر تا ۱۵ سالگی اصل اینه ک با پدره ولی اکثر موارد به تشخیص دادگاست وبعضی اوقات میبینی تشخیص دادگاه به اینه ک حضانتو به مادر بده.

مهریه در هر صورت تعلق میگیره به زن چون حق خانومه 

ولی شما در مورد خواهرتون حتما برید از خود دختره بپرسید چون عادتشون شدع ی خیانتکار میچسبونن به زنا بعد جدایی که راحت ازدواج کنن

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱         برای تو🫀

درست گفتن مهریه تعلق میگیره حتی با خیانت زن

اشتباه کردم ینی زنگ بزنم بگم نظرمون عوض شد؟؟

مهریه در هر صورت تعلق میگیره به زن چون حق خانومه ولی شما در مورد خواهرتون حتما برید از خود دختره بپر ...

نمیدونم چی بگم زنگ بزنم بگم نظرمون عوض شدا ؟؟؟