2777
2789
عنوان

دوست جدید چطوری پیدا کنم

36 بازدید | 7 پست

هعی فقط یدونه دوست دارم چطوری پیدا کنم

کلاس اول نیستم برم وسط کلاس بگم اسمت چیه خونت کجاس

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
خیلی اسونه کهه

چطوری خب..

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو کلاس، باشگاه، دوست پیدا می‌کنی اگه مجازیم بخوای تو همینجا یا تو گپای تلگرام میتونی کلی دوست پیدا ...

اونو که نه تو مدرسه..

اونو که نه تو مدرسه..

تو مدرسه که خیلیییی اسونترههه واسه زنگایی که کارای عملی دارین یا تحقیقی چیزی دارین به یکی از بچه ها بگو باهم انجام بدین بگو بیاد خونتون این‌طوری باهم دوست میشین

تو مدرسه که خیلیییی اسونترههه واسه زنگایی که کارای عملی دارین یا تحقیقی چیزی دارین به یکی از بچه ها ...

والا من رشته من انسانیه خیلی کم پیش میاد کار عملی داشته باشیم

خیلی ناراحتم

ولی از یه دختره خوشم‌میاد حس میکنم خودش دوست داره نمیخواد با من باشه

والا من رشته من انسانیه خیلی کم پیش میاد کار عملی داشته باشیمخیلی ناراحتمولی از یه دختره خوشم‌میاد ح ...

اگه شمارشو داری بهش پیام بده الکی بگو یه قسمت از کتابتو متوجه نشدی بعد بگو‌ میشه برام توضیح بدی اگه هم شمارشو نداری تو کلاس بگو..واقعادیگه راهی به ذهنم نمی‌رسه😂😂😂