دخترم 9سالشه دوست دارم روسری سرش کنه ولی اصلا دوست نداره روسری کنه خیلی اصرار میکنم از حجاب زده شده چی کار کنم نمیخوام سخت بگیرم فقط دلم میخواد یه روسری سر کنه.دختر کوچیکم 6سالشه به راحتی روسری سر میکنه و این دخترم اگه بگم روسری کن یه دعوا راه میفته
یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فعلا چیزی بهش نگو ولی اول حسابی بهش محبت کن و باهاش رفیق شو تا تورو الگو بزاره
بعد کم کم براش هدیه روسری و وسایل حجاب بخر
بعد که پوشید تشویقش کن
پدرش هم اینجا خیلی موثره
بگو رابطشو با دخترت خیلی بهتر کنه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️