2777
2789
عنوان

یه سگ نر خره ولگرد تو کوچه داریم مدام دنبالم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 147 پست
من هر روز پیششون هستم عشقم به این چرت و پرتا گوش نمیکنم

پیش همه ی سگ های مملکت هستید؟

کمتر دروغ بهم ببافید لطفا!

مگه این که سگا عاشق چشم و ابروی شخص شما باشن وگرنه ول بودن سگا کم قربانی نداشته!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روایت داریم این حیوونا چون با ادما همزیستی دارن اگه اه بکشن میگیره..یکی گربه اس یکی سگه یکیم گوسفند ...

بله عزیز درسته اه و نفرین حیوونا به یه روز نکشیده میگیره 

یکی از گربه های منو تیر زدن بردمش دکتر ولی زنده نموند

فرداش همون آدمی که تیر زده بود تصادف کرد

شهر شما اون ادما وحشی بودن اما این خانم کاری به سگ نداشت اسی هم کاری نداره وسواس داره میچسبه بهش بای ...

خب مگه خواسته بخورتش ؟ بدبخت محبت میخواسته 😐😐😐

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

خب هیچ آدم عاقلی از اون آدما طرفداری نمیکنهولی دلیل نمیشه ما از سگای ولگرد و وحشی حمایت کنیم!اگه خدا ...

الان این سگ آیا هار بود ؟ حرف من اینه 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

شاید باشهمگه شما میدونید؟

چطور پس اسی رو گاز نگرفته ؟ و آروم دنبالش کرده فقط ؟؟؟؟

بله ولی این بیچاره کاری نکرد اسی جو گیره

میشه در راستای حمایت از حیوانات انقد همنوع خودتو نکوبی زمین؟😐از اول تایپیک داری توهین میکنی بهم جواب هرکیو میدی

عزیزم نمدونم اطلاعاتتون در چه حده ولی سگ و گربه هار ممکنه هیچ علامتی نداشته باشن فقط یک ناخن بکشن یا ...

این سگ مگه اسی رو گاز گرفته ؟ بدبخت هیچ کاری نکرده 

پیش همه ی سگ های مملکت هستید؟کمتر دروغ بهم ببافید لطفا!مگه این که سگا عاشق چشم و ابروی شخص شما باشن ...

چه ربطی داره 😐 پیش سگای ولگرد سمت محله خودمون میرم 

تا بدی بهشون نکنم کاری باهام ندارن !