2777
2789
عنوان

یه سگ نر خره ولگرد تو کوچه داریم مدام دنبالم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 147 پست
چته تو مگه میخواد بخورتت ؟ خرس گنده شدی برات متأسفم برای اون سگم متاسفم که دنبال آدمی مثل تو میوفته

عزیزم این چه مدله دیگه...

سگای خیابون سلامتیشون تایید شده نیست اگر بلا به دور گاز بگیرن هزار تا مشکل پیدا میکنید..

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

حیوان تا وقتی آزار نرسونه مشکلی نیس ماعم دوسشون داریم ولی وقتی باعث خطر بشه ن

خب بله ولی اینا میخوان حیوانات و باارزش تر جلوه بدن😐😐😐😐

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدبخت بیچاره مگه چیکار کرد ؟؟؟؟ فقط دنبالش کرده بود که اونم ازش خوشش اومده حتما 😐😐حالا حتما خواسته ...

کاری به ایشون ندارم سگا جاشون توشهر نیس شما نمیتونی تشخیص بدی یه شگ چه زمانی گرسنه هس یا نه 

امان از زمانی که گرسنه باشن یه چادر مشکی هم سرت باشه دنبالت میکنن تا حد مرگ گازت میگرن وپارت میکنن

مادرمم پارسال به خاطر این موضوع کل کتف ودست راستش دچار اسیب شد

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

نی نی سایت تنها جاییه که میان از سگ حمایت کنن به خر توهین میکنن، میخوان به خر توهین نکنن به نر توهین میکنن.. میخوان از حیوانات حمایت کنن به اشرف مخلوقات توهین میکنن

آغاا چه خبرتونهههه😂😂😂

استارتر یه چی دیگه میگه شماها یه چی دیگه به هم میبافین😂

•|•       ما چون ز دری پای کشیدیم،کشیدیم...امید ز هرکس که بریدیم،بریدیم...دل نیست کبوتر که چو برخاست،نشیند...از گوشه بامی که پریدیم،پریدیم... خلاصه‌که‌اینجوریاست🤍🙂🦋
سگا تازگیا خیلی زیاد شدن تو دوسه سال پیش دو تا بچه تو شهرمونو تیکه تیکه کردن یه بچه دیگه هم هاری گرف ...

سمت ما هم آدما روزانه کلی سگو کتک می‌زنن دست و پاشون رو قطع میکنن 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

عزیزم این چه مدله دیگه...سگای خیابون سلامتیشون تایید شده نیست اگر بلا به دور گاز بگیرن هزار تا مشکل ...

وقتی کاری بهشون ندارم چرا باید گاز بگیرن؟؟؟من از بچگی باهاشونم

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

جدی ؟ اخبار رو ندیدی این همه آدم سگا رو کتک زدن ؟؟؟

اگر سگا ولگرد نباشن مشکلی نیس وگر نه طرف به اینا چیکار داره صمنا شهرداری این سگارو نمیکشه 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

کاری به ایشون ندارم سگا جاشون توشهر نیس شما نمیتونی تشخیص بدی یه شگ چه زمانی گرسنه هس یا نه امان از ...

👍👍منم یه نمونشو دیروز دیدم 

اینا چون برای خودشون اتفاق نیفتاده فاز دفاع گرفتن

فقر شعور فاجعه است

صددرصد! شعور هم به اینه که همون‌طور که به فکر خودتی به فکر حیوون خدا هم باشی